Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazna je preblaga ...treba zabraniti rad ovoj stranci i krivično goniti Stevandića
A sta je trebalo, reci samo, ne smijete to raditi sram vas bilo???
@ferklan Jedina politiscka stranka na svijetu koja se bori za politickog konkurenta u izbornoj godini..... Samo kod nas ima tako nesto......
Nije neukusan nego sovinisticki a kazna je slaba za pozivanje na mrznju...
Nije vama spot neukusan nego vas je strah da i vas kazne ako ne budete branili spot. Ti si cak gori od Stevandića, Stevandić je krezavi gico koji je malo slabije konta pa napravi ovakvu glupost. Ti si hladan bez emocija u većoj stranci Dodik poslije Dodika.
De vi nama recite gdje jos krijete grobnice ubijenih bosnjaka i hrvata u genocidu.
CIK je trn u oku. Oteli se kontroli SNSD-a i HDZ-a...
Seljobere samo treba samarati legalno. Seljober govor mrznje, odmah po dzepu 20.000 KM.
Ne daj Bože da je neka stranka iz "političkog Sarajeva" objavila sličan spot, to bi se odmah povlačili vitalni interesi,sazivale skupštine,išlo u Beograd. Kako ponekad predstavnici Srba u BiH imaju takve dvostruke aršine,da mi se iskreno, ponekad gadi.
Šta će sad oni koji su glasove poštom već pripremili za njih?!🤔
A da snimimo spot o genocidu od strane Stevandića i bratije bil bilo neukusno ili mržnja prema Srbima ???
Stevandic je ratni zlocinac kojeg je trebalo davno uhapsit
Vladajuča partija koja predstavalja večinsku volju građana???jel ovaj lud??'drogiran....US kao stranka na izborima 2018 odobia 21.000 glasova u čitavoj RS....i to večinska volja građana....
Ovaj Radovan Kovačević ili glumi ili stvarno nije psihčki dobar. Bezobrazan jeste to ne glumi.
Skoro pa sve velike stranke se služe terminologijom neprimjerenom za nečije uši. Od ratnohuškačkih, nacionalističkih, nemoralnih, nekulturnih itd poruka nijedna stranka se ne libi. Možda ih malo ljepše upakuju, ali cilj je jasan. Zaplašiti svoje birače komšijama, drugim i drugačijim. A konkretno o ekonomiji niko ništa.
Tek sad počinje period kada će iz paštete iskakati...
Neukusan spot SHE IMA SVOJU CIJENU ???????????????????????