Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
branite mene dodu i moje buljave očii kroz koje gleda srpska u svoju zločinačku prošlost i svoju nepostojeću budućnost. bolje da vas vodim ja u propast nego da živite kao ljudi...
Pa gdje je ta alternativa u rs-u. Zar samo imaju omladinu koja vjeruje u Carevsku Rusiju i etnicki cisto selo. Pa zar ne slusate punk ili rock u rs-u, zar se ne furate na multietnicnost i pluralitet kultura kao svi normalno konstituisani mladi ljudi. Ko vam je toliko gluposti usadio u mozak? Imate internet, kablovsku, dolaze vam grupe u Banja Luku. Mora biti da se ovi blogovi najvise privlace izfrustrirane koji nemaju kvalitetnog seksualnog zivota. Ganjajte ba koke i ostavite se militarizma!
@Tamo-onamo...Svako pri čistoj vidi Rusiju kao novog svijetskog kolovođu,odnosno svijetlo u tunelu koje je više nego potrebno zbog američkog divljanja i zla koje su nanjeli.Čime objašnjavaš otkaz gostoprimistvu tim istim Amerikancima u Kirgiziji?Veličina i autoritet se svugdje poštuju,a Amerika ga više nema.Ruski predsjednik i premijer su svugdje poželjni,a američkog predsjednika dočekuju sa cipelama .Genocid u Iraku koji su sproveli američki fašisti je opomena svakome da je 5 do 12, kada je savijest pojedinca u pitanju.Rat u Avganistanu je vodio SSSR,a ne Rusija.Razlika je ogromna.Mogao bih sa tobom nadugačko i naširoko po pitanju ove teme pod uslovom da si raspoložen za duel-diskusiju.SSSR je jedva trajao nešto više od 70g,a Rusija postoji preko 1000.Loša ti je paralela.A kada je u pitanju RS,vidjećeš da sam bio više nego u pravu.Nekaže se džabe o tom potom i sve u svoje vrijeme.
@simke.. Kad ce te vise objavit rat Turcima?? \"Vekovima\" se svetite pogrenom narodu!! SA_X!! Ociglddno nekima tamo odgovaraju ove provokacije i prozivanje nekakvih \"Turaka\"!! Jeste li vi pro-bosanski portal ili sta?? Odlucite da znamo! Ima i drugih.
sta se ovdje desava? Kakvi su ovo komentari?? Tuga!
prolupao si
TURCIIIIII, opet ce posle biti \'jao genocid nad jadnim muslimanima, jao Nedime sta nam ovo rade, help baznija, joj alahu 2 miliona silovanih bula, a joj zlocina, a joj\' ha ha turci, samo da hocete krenuti pa da vam Merhyamet hraniratne sirocice...
REPUBLIKA SRPSKA - moja domovina SMRT NAKARADNOJ TVOREVINI BOSNI
Koliko sam shvatio optuznica nije podignuta protiv RS vec Dodika. Da ginete zato sto jedan obicni lopov zeli da spasi svoju guzu. Stvarno zasto je Dodika prpa? Nije mu cista savjest? A od koga je taj novac ukraden? Od vas u RS. Srbi ne budite (ponovo) naivni. Neka prvo dokaze da vas nije krao pa onda branite sta hocete i koga hocete.
Mile Hvala ti za sve što si uradio i što radiš na jačanju BiH !
@banjalucanin: \"stati na branik otadzbine...\" kao da ti je risto djogo djogara rekao sta da pricas.. majmune neotesani... matere vam se na_ebem posrani smrdljivi \"nebeski narode\".. jos malo pa BG-pasaluk.. cekamo na Vojvodinu!! KOCOBO !!! srce BRE srbije, hahahahahahhahahahhahahhaha
Vrijeme je da se to vec jednom rijeshi.Kosovo je dobilo nezavisnost.Josh treba ukinutu GENOCIDNU TVOREVINU RS i dati VOJVODINI samostalnost. Svakako da Sandzak treba spojiti sa BiH.Pa to se valjda podrazumjeva.
seo dodbure na tutu pa sere sere a mozak mu se dere dere usta mu smrde ko prda svinje li teske i jadnog smrda seljacka tikva iz bureta viri eto ti corak u sibiri pa jedi govanca lijepo stalno i vis nikad u Bosni ti ne lano lajes ko vulgarna smrdljiva hinja normalno kad si tesko debela svinja osta pusta srbska vrsta! BOSNA4EVER!
Ima li ko da zagasi svjetlo. Vi ste svi u toj nebuloznoj BiH prolupali ukljucujuci i te geliptere iz nazovi MZ. Brine me samo da vase ludilo ne predje na domace zivotinje, stoku i ostale neduzne zivotinjke.
Moj mile jabuko sa grane ,spremi se ti za zatvorske dane.....