Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
' ..Nela Mitrović, imenovana za pomoćnika direktora za medicinske poslove Opšte bolnice Sveti vračevi Bijeljina ...'. Prikladan naziv bolnice u društvu kamenog doba. Karamba, karambita
Nisu novinari ni začačkali šta su PAPCI sve dobili na teret ovog jadnog naroda! Vojin Mitrović krčmi imovinu Šipada, Panaflexa...Stevandić u rodu sa Špirićem i satiru budžet....itd.
Dok 'papci' kojih je na stotine ganjaju 'benefite', neka penzioneri u parkovima (jer nemaju para za kafanu) raspravljaju o mogućem i nemogućem povećanju penzija.
Sto mi duhova ovo je ludnica ,darkwood je N.Y
Pleho, Smajić i Bjelak izjasnili se ko srbi da prevare Srbe i uzmu im pozicije u Federaciji, isto je bilo i sa još dvojicom papaka muslimana koji su se izjasnili kao Hrvati da prevare Hrvate. I nikom ništa.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/zastupnici-u-skks-se-izjasnili-kao-srbi-da-bi-bili-imenovani-u-dom-naroda-fbih/141028147
Nisu dva papka nego 22 222 papka uhljebljena u zemlji krvi i meda.
Ovaj zadnji dio je dobar, kada policija upada u to vaše smrdljivo gnjezdo i plijeni vam opremu. Po mom mišljenju najbolji potwz Milorada Duduka otkako je na vlasti. Imate vi i dobrih trenutaka, al većina su svakako vijesti i naslovi s ciljem dodatnih tenzija, razmirica i svađa u ovoj našoj Bosni. Posebna mržnja je mržnja prema Islamu i to tako lukavo i podlo radite da to vecina ne konta.
Od stranaka volite najviše HDZ i Našu stranku, a omiljeni likovi Dragan Čović i Sabina Čudić, kao i ostali paraziti iz te dvije stranke.
Zaboravio sam spomenti homoseksualce i ateiste, njih baš posebno volite.
Mup RS-a nema nikakve ovlasti da upada u redakciju portala u federaciji, ali im je u koordinaciji sa MUP-om KS to dozvoljeno, jer se naravno vlasnici dvaju MUP-ova (citaj Dodik i Bakir) vrlo dobro nadopunjuju i pomazu sve ove godine.
Ovo je najšokantniji primjer otvorene, a nekažnjene korupcije i primitivnosti i poniznosti ljigavog naroda od rata do sad. mi nismo imali šansu da se bunimo protiv srpskih političara, to su trebali srbi ali mi smo morali ustati protiv SDA podrške entitetskoj policiji koja je došla da trkelja Klix u Sarajevu. Stid me je naše ljigavosti što nismo digli glas, a možete misliti kako su tek ljigavi ovi koji i poslije ovoga biraju iste?
u papkaonici
Srbi su definitivno odabrali samo unistenje preko Dudka i njegovih poltrona.Stoga ih netreba ni ometati u toj nakani kad vole neka izvole
Samouništavaju se: "Doboj bruji o gljivama koje rastu u kupatilu Doma učenika. Učenici su poskidali protivpožarne aparate i bacali niz stepenice, punili medicinske rukavice vodom i gađali se. Glavom su probili sve i jedna vrata na muškom spratu. Pošto su isključeni iz doma prave osvetu i odmazdu i oni su rekli da će pozvati medije - dodao je Vidaković."
Lajk kome se digla cundara
Đikanistan na haparatima 😬😬😬😬😬
Voljeli Miloševića više nego oca i eto šta bi? "Srbija obilježava 17 godina od velikih prosvjeda u Beogradu okončana vladavina dugogodišnjeg lidera Slobodana Miloševića. Prosvjedi su uslijedili nakon što je Milošević odbio priznati rezultate izbora za predsjednika Savezne Republike Jugoslavije."
Lajk ako si imao jutarnju erekciju
Klix svaka cast za ovo....a sad se malo pozabavite raskrinkavanju "naših" u Federacije
slađa nam je tuđa avlija
nema rata dok ne udari krst na krst te s time braco srbi hrvati dobro ste vec naoruzani i odigrajte to polufinale jer bosnje u finalu cekaju pobjednika
@hurma ispali ste u kvalifikacijama, malo se napapali pa se osilili, 😆😆😆😆
Cjela BiH je kolateralna steta.