Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad je vrijeme da Bosnjaci diplomatski opletu po Srbiji i uvuku je u sankcije sa RSom. Jer ovo je bilo direktno mijesanje Vucica u unutrasnja pitanja BiH, sto znaci da je i ovu krizu on stvorio.
cuj bosnje i diplomatija pa najveci diplomata je kod vas senad sa face tv koji je dovuko bar nacuno tehnoloske centre
Nemamo mi jarane nikog ko to moze uraditi, nema niko m.uda i pameti i ovo se desava zato sto smo kmecali strancima a stranci pritisnuli Vucka a on lakrdijasa iz Laktasa.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Sve što radi Dodik dokazao je da radi po instrukcijama Vučića. Dokazao je jer za svako mišljenje ide kod svog šefa.
A obojica zajedno i najveći dio opozicije samo ne svi istim metotima po planu SANU.
Svo zlo Balkana dolazi iz Beograda - Srbije.
Kazu ko prvi popusti, izgubio je. Nema se sta izgubiti, treba raditi za opce dobro, da se bolje zivi, ma ko bio i gdje zivio, Federacija, ili RS. Ne treba tjerati inat, nikom nije nista dobrog donio.
Mile samo radi ono što mu se kaže i naredi, a da se pritom “zavrne” koji milion, pa da mu kćerka usput sa Maldiva može pisati tvitove ko valja, a ko ne valja. Šteta što je i Draško, dječak, nastrojen ko draža (nije vrijedan velikog “d”). Elem, svi su oni isti, samo prazna priča i 💶💰💳
Zamislite da su se nakon 2. sv. rata nacisti oslucili vratiti u institucije inrazgovore?!
Kako to da se stranci- Vučić miješaju u politiku tzv RSa
Ovo zeli kao da pokaze da Srbija diktira sta ce se zbivati u BiH, idi lizi asfalt divlji vepre! Ni za sta drugo i nisi. Ne bi on bio bitan ni bogu ni narodu da na suprotnoj strani nema isti soj lopova. Svi su isti, samo se na drugacije nacine predstavljaju.
Haj još malo o Dodiku. I Djokovicu.
Lesi se vraca kuci 😂.Sve ce to Vucic da aminuje cim dobije naredjenje od glavnog.'Ta ce vucic,marioneta ko i svi
SAD BI BOSNJACI DA SU PRAVI DRZAVOTVORNI NAROD A NE SDA IZDAJICE I ZIVKOVICI SE TREBALI POVUCI IZ INSTITUCIJA DO OKONCANJA SUDSKOG POSTUPKA ZA RUSENJE USTAVNOPRAVNOG POREDKA I PREBACIVANJE NADLOZNOSTI , Dodik je stao samo zato jer je mislio da ce biti rat u Ukrajini, i ako ga u narednih par mjeseci ne osude eto ti njega opet !
Sve ovo dolazi iz Beograda
Može li se sad kako govn*ma zabraniti ulazak u institucije? Realno koji će ku**c tamo, ovo više svakako ne može funkcionirati na način kako je do sada, treba biti pametan i iskoristiti ovu situaciju do kraja. Rješiti višedecenijsku pat poziciju, a siguran sam da bi se četnicima više obilo o glavu
Vjetar je opet malo promjenio pravac. Blagi jugo u područjima sjeverozapadne Bosne, bez kiše. Magla u jutarnjim satima.
Lesy se vraca kuci.....
Pa nek se vrate. Pomirenja nema nazor i pod pritiskom. Ko je pametan neće čekati da se pomire zavađeni narodi. Jer političari su slika javnog mjenja. Govore i rade samo ono što pali kod većine da im daju glas. Znali većine...
Hvala, ne trebate se vraćati!
AKO IMA "MOC" DA NAREDI DA SE VRATI, JEL VI FAKAT MISLITE DA NIJE NAREDIO U POCETKU SUPROTNO? NE MOZE BLOKADA I SVA OVA PRICA PA DA SE SAD PRAVIMO DA JE SVE OK