Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A VIDJE LI GRADA JEST PUKO UZDUZ I POPRIJEKO , DJE SI SE POPEO JARANE PA GA USLIKO
oni izgleda ocekivali ovu zimu sunce :) pa trebaju predviditi kvarove a ne cekati da po bosne ostane bez struje invalidi..
Evo vlasnik/autor slike je potpisan.
opet ste ukrali sliku jednog lika sa bihneta useneta kako vas nije sramota, papcine? tajno gledate grupu i kradete slike, jadni jadovi. NAUCITE NE UZIMATI TUDJE I NE LAGATI, DJUBRAD JEDNA.
jebe me se u mene golf
Dobra ti ideja OG moracu to probati. Samo nemam Monopol
trebao si ga zabiti ženi bez obzira na sve ...
STETA DA SI BAR SKINO MRAK SA OCIJU....
Tehnika je tehnika. Sve se jednom pokvari, a naročito ako iznenada, u novembru, nastane ovaj kijamet. Viša sila. __________ Sanjao sam da živim na vrhu neke planine u Bosni. Krov kuće mi je bio obložen solarnim pločama, a iznad kuće sam imao vjetrenjaču. Iza šumice, na potočiću, sam imao mlin i minicentralu spojenu na ovaj mlin. Djeca mi se, kao, igraju u dvorištu, a ja sa ženom igram monopola "u skidanje". Bisli smo blizu svršetka igre kad sam se probudio. Opsovao sam u taj kasni sat jer nemam ni djece, ni kuće, niti se poskidasmo .... Na televiziji je padao snijeg.