Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve god da su klimatske promjene na njih najvise uticu velike zemlje USA Kina Rusija Njemacka VB. Nas tjeraju da zatvaramo svoju pisljivu jednu termoelektranu dok oni svoje pokrecu ponovo. Ko je tu lud da ih slusa
s druge strane najveći efekat loženja uglja osjeti se lokalno. ti bi dobrovoljno otišao u Bukinje i kupio kuću zbog dobre lokacije? misli globalno, djeluj lokalno. hercekovinski krš pokrij panelima i vjetrenjačama i stavi baterije za backup imaš struje za 3 Jugoslavije.
Sjecam se i 1997., kao i ranijih godina, 20 stepeni Celzija u februaru, a ne u drugoj polovini marta kada je fakticki proljece. Kakav je ovo clanak?
Bilo je toplo ali ne ovako. Zato april 1997 nikad hladniji. Papa se smrznuo na Kosevu
Ali, kao sto rekoh, sada je proljece, a 1997. je jos bila zima u punom jeku. U aprilu je bilo hladnijih dana, sto nije cudno, pa 2006. nam je snijeg pao u junu. Poenta je da je clanak najobicniji gaslighting.
Nadjes godinu kad je bilo hladno i objavis, daj nam slike zadnjih 30 godina na ovaj datum pa da vidimo i jos plus nadjes natprosjecno topal dan. Dajte nam slike sutra kad bude 5 stepeni i na taj datum od prije 10 godina npr...
Kec, sjedi novinaru.
Zato ce april aprilovati pa cemo da čujemo ljubitelje tople zime
Sutra ide jutarnja u minus i to je o zim
Pa i prosle god je mart bio fin, april leden, snijeg padao..
Urednik vam je vrhunski, ako ga imate uopste. Pistite gluposti i nastavite ziviti od nasih klikova i potrebe da seremo ovdje.
Kako je Trojka došla i vrijeme se promijenilo na ljepše.
neka ga nema hvala bogu
bice ti drago kad bude plus 50 na ljeto
Samo prepadate narod, sjecam se marta 1919. mi se kupali na termama na ilidzi
Portal i autor su plitki da pisu o klimatskim promjenama. Drzite se Dzeke, Amre i Severine.
Samo da ne bude naporne kise i poplava u aprilu i maju kao prosle godine.
A ZAR NIJE DZEMRE UDARILO I U ZRAK I U ZEMLJU A TO ZNACI NEMA MINUSA
Sjećam se '93 na današnji dan,palo je pola metra snijega.
ma to je zavjera. ovo je sve montirano u photoshopu