Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel se neki oglasio iz opzicije RS-A da podvrdi.
SPREMAJU SE , SAD CE ONI ...
@RajaSaKaldrme - SDA botu, opet si propustio terapiju? Samo ti kmeči, još malo pa ce ti Bakir svirati klavir u KPD Zenica, a i njegova neotesana kravetina Sebija sa svojom lažnom diplomom koju krije k'o zmija noge.
Ma koga boli k za ovo
Dodika i Cvijanovicku.
tebe pogotovo srbendo :)
Jbg Zeljko na toj funkciji si zahvaljuci ustavu koji ti ne valja. Zar nije bilo logicnije da organizujes tu akademiju u Sirokom Brijegu?
Bojim se da iduće godine neće biti ništa. Kao i mnoge najave koje su kilavo završile. U BiH nema ništa na silu
Uz ovakve poruke se lakše diše, i ovakve poruke moraju biti glasnije od buke fašista i nacionalista iz naših umjetno stvorenih torova.
Imam skoro 35 godina, poznajem stotine Srba iz Banja luke (kolega, poznanika, prijatelja) nikada ali nikada nijedan nije izrazio ljubav ka Bosni i Hercegovini ili se usprotivio da se raspadne. Bosna i mjesto gdje su rodjeni im dodje nesto kao maceha koja im ne smeta dok im daje novac i nijedan ne bi imao nista protiv da Bosna nestane (pa i oni koji su kao dobronamjerni). Tuzno. Bosnu cuvaju jedino Bosnjaci kojima srce i dusa nije preko Drine ili Une i nemaju rezervne domovine!
Bećir??
Čekaj gdje je Bečir??
Svuda se krecite ima da poludi krmak
živjela nam Bosna i Hercegovina, svima ali svima nama!
ovid 10 crvenih zelim dugu i tesku bolest.
Jako nema sta
U drugom svijetskom ratu muslimana bošnjaka je 3,5 puta više stradalo u redovima NDH nego u partizanima. ZAVNOBIH je srpska pokret. Srbi su najviše krvi prolili za Bosnu.
Ovo kao prkose... A sutra ce im sve zabraniti
Samo jedinstvom mozemo otjerati nacionaliste,Mi bi živjeli ko Švicarska da nemamo ovoliko lopova na sve tri strane,zato se ujedinili.Pustite šuplja priče o RS ko drzava
ulice B Luike pune ceo nard slavi jel da? il ipak politicari po obicaju sisaju ovce?
pa naravno tako i treba.sve je to Bosna.🇧🇦👍
samo ostro.gazi Cetnike.sve je to Bosna 🇧🇦