Komentari (202)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako ko podrzava osuđene ratne zločince je dno dna
To predpostavljav vrijedi i za ljude iz Velike Kladuše koji dan danas podržavaju Fikreta Abdića.
hrvatski fasisti i okupatori..
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Kako smijeniti pa to su direktni saučesnici bakiru i dodiku u kriminalu i pljački BiH, evo 20 godina nas kradu a 90tih su samo teren pripremili.
Nema potrebe za smjenom Čovića. Naprotiv, HDZ BiH iz godine u godinu, iz izbora u izbore bilježi sve manju popularnost. Razlog je što Latini idu iz BiH a drugi je zasićenost pričom o majorizaciji i jednakopravnosti, dok se Hacijenda od 8 miliona KM gradi u zapadnom Mostaru. Mislim nema potrebe za smjenu Čovića, samo im izaberemo Slavu Kukića u Predsjedništvo BiH, umjesto Komšića koji je odradio pošteno i časno dva mandata...
hrvatski fasisti i okupatori..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne samo smjena, vec ih treba hapsiti...Hapsite bandu!!!
Samo vi budalesit, izabracemo vam mi opet Predsjenika kojeg mi hocemo - SLAVO KUKIC !!! Samo gledajte i vicite MAJORIZACIJA !!!!!
Zvanicnici se ne oglasavaju, valjda im odgovaraju prozvani.
podrzavam zahtjev, a isto tako trazim da se svim nosiocima politicke vlasti u bih ukinu dvojna drzavljanstva i pasosi drugih drzava, jer ne moze neko ko ima strano drzavljanstvo zastupati interese nase drzave. jednostavno i po svim zakonima treba da je tako, a i jeste samo kod nas boze sacuvaj sve naopako.
Pridruži se i ti jednoj od najvećih internet senzacija. Postaji dio države BiH i bori se za svijetsku prevlast nad drugim državama. Erepublik je igra u kojoj ti kao pojedinac možeš biti ratnik, političar ili poduzetnik i zaraditi milione. Bosna i Hercegovina je trenutno okupirana od strane Srbije, i naša vlada je uspjela zauzeti regije Emirata i tako opstati na kartama svijeta. Pridruži se i ti preko ovog linka http://goo.gl/nLBsYS i okušaj se u jednoj od vještina. Ubrzo nakon priključenja javit će Vam se neko od iskusnih igrača da Vam objasni osnove igre. Pridruži se i ti i pomozi našoj državi da se vrati na Balkan i osveti okupatorima!
Najbolje mi je kad ovi hrvatski nacionalisti pocnu uporedjivat Darija Kordica i Rasima Delica. Medjutim postoji jedan problem, ni jedan bosnjacki oficir, kao ni politicar nije ni optuzen a kamoli osudjen za ZLOCINA PROTIV COVJECNOSTI, sto je nakon GENOCIDA drugi po tezini zlocin. Kompletna osuda bosnjackih oficira ne prelazi 5,5 godina ukupno, a odnosi se na proceduralne stvari po zenevskim konvencijama, zbog nepokretanja istraga i sl, a ne sto je neko planirao zlocin. S druge strane KOMPLETAN HRVATSKI VRH je OSUDJEN ZA ZLOCINACKI PODUHVAT DAKLE CIJELO VODSTVO JEDNOG NARODA NA SKORO 200 GODINA ZATVORA ZA ZLOCINE PROTIV COVJECNOSTI - planiranje unistenja bosnjaka, vise nego SRPSKO VODSTVO.
Nemislim da covic predstavlja hrvatski narod. Ni bakir ni zlaja niti haris nepredstavljaju bosnjake. Onaj covic predstavlja hdz a bakir sda itd.itd.itd. Mi obicni narodi nemamo nista sa kordicima cacama i ostalim ubojicama. Mi obicni narodi nemamo nista zajednicko sa ovim zlocincima i danasnjim politicarima. Mi obicni narodi nemamo NISTA.
Bravo!
Sljam.
HDZ je postigao on sto je htio, da se buka digne a da oni profitiraju, srpski političari od poplava da se vlast tobože pokaže zaštitnički, bosnjaci zbog protesta, tako da i hrvati moraju imati svog konja za jahanje u ovim izborima. a narod u svemu pjeni o pokazuje koliko je glup,čast izuzecima
Osuđeni ratni zločinci se ponašaju kao da su bili na dužem godišnjem odmoru.... Nastavljaju tamo gdje su stali.... Već u ranijim slučajevima Haški Sud je morao reagovati i zaprijetiti povratak na izdržavanje preostalog dijela kazne... Kordić je trebao otići u Ahmiće i zamoliti oprost a ne dozvoliti da ga kao kakvu mečku vodaju po seoskim vašarima.....Sa ove distance od "povratnika" svih nacionalnosti jedino se može uputiti respect Gotovini..... Čovjek je ignorisao "narodne vašare" i manifestacije političke mafije....
HDZ TREBA ICI NA BOJKORT LISTU, TO ZNACI, NIJEDNA BOSNJACKA PARTIJA NE SMIJE S NJIMA PRAVITI BILO KAKVU KOALICIJU NAKON IZBORA I POD USLOVOM DA VLASTI NE BUDE!
HRVATI IH IMAJU PRAVO BIRATI, ALI I PARTIJ KOJE BOSNJACI BIRAJU IMAJU PRAVO NE ZELJETI NIKAKVU KOALICIJU S NJIMA!
Treba ih baciti na lomacu goni bandu u australiju
JA GLED'O. SVI SU SJEDILI. USTA ČOVIĆ USTAŠE SVI !!!!!
joooj Mosnje pa zar opet smjene :))))))))) Smijeniste sve covjece prvo Pandurevicku pa Konzula Pecanca pa sad kompletan Hrvatski politicki vrh :)))) Dajte Mosnje nemojte to raditi :P :))))))
Islamisti tisina :)))