Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto ti si rektume uh rektore zdrav, vidis, cujes, ali imas najgori oblik hendikepa, hendikep mozga.
Mir tu u senatu☝️
Boze koja smo mi stoka od naroda. Kako je moguce da smo ovoliko zatucani i bezosjecajni za druge? Jos covjek profesor jbt. Pa nije ni cudo sto nam mladje generacije izrastaju u bezosjecajne debile.
Bravo profesore, maloprije gledam neki đikan govori kako bi da ih Njemačka preuzme jer su komedija od naroda, samo je očigledno zaboravio da ih je Njemačka preuzela 41 i da su oni rado izlazili da dočekuju Hitlera, odatle i ovo mišljenje, očigledno se svako mrvu umniji u genocidnom krmetnjaku ismijava sa dodikistancima pa čak i onim koji imaju neki hendikep.
Kroz svoje studije sam izgubio autoritet prema titulama. Među tim silnim doktorima i magistrima je velika hrpa idiota i kompleksaša. A manjina je zadržala ljudskost i ima šire znanje pa ih se može nazvati intelektualcima.
pa govorio istinu, jel se trebamo praviti da nije poteskoca raditi sa takvim ljudima? svi pricate kako treba ovo treba ono, a kad vam treba izbit pare iz dzepa da se to omoguci onda je problem, onda je drzava kriva. mi smo drzava. licemjerno
Fasisticka ideologija zastupa ideju da sve hendikepirane ljude treba eliminirati iz drustva.
pa jel šta slago ?
U Teocaku, u srednjoj ekonomskoj skoli, zaposlili profesora koji na casovima postavlja pitanja npr koliko je bilo Teletabisa. Govori o poslovnoj teoriji "naguzke", ko biva kad te naguze na poslu, uz jos neke nebuloze, poput tvrdnje da je Isus srbin isl. Roditelji su na prvu mislili da se djeca zezaju, ali sve to sto ovaj prica moraju zapisati u svesku kao ono sto treba nauciti.
Muppet
Lepo je rekao i mnogo ucinio da pomogne tim studentima ali rulja je uvek zedna krvi. Kada su u francuskoj uveli giljotinu rulja se zalila jer pogubljenje suvise kratko traje u poredjenju sa vesanjem gde se osudjenik gusi i do 20 minuta dok se rulja zabavlja gadjajuci ga jajima i paradajzom. Tako je i sa online ruljom...urla na sav glas otkaz, otkaz jer je uciteljica stavila sajkacu, na smrt na smrt jer je profesor rekao istinu o problemima sa hendikepiranim studentima itd.
Svasta... onaj djavolji advokat nasrce na 85-ogodisnju zenu, univerzitetski profesor se ovako izrazava o invalidima kao da iz svog dzepa daje novac za njih.... fuj kakva smo mi stoka
@kiki Drugi univerzitetski profesor pedofil, Dragan Lukač ministar MUP-a RS-a. Pa kaže Bošnjaci prave antisrpsku propagandu. :D
Dabogdati kolica ukrali kad budeš invalid