Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja to je ta najbolja vlada.Obavjestajne aluzbe drugih drzava imale svoju malu drzavicu.
@Dario19 Kod nas u BIH prolaze svi eksperimenti ... a iz podanicki mentalitet to je jos lakse ...
@Dario19 ti su u zabludi. sve institucije države bih su "pokrivene". imaju svoje medije, portale, tisuće naloga na facebooku i instagramu ... itd itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ja ušljive države u pm
Ja od prvog dana govorim da je ovo populisticka Vlada, Facebook vlada i pedderska vlada. Imali su podrsku medija i nekih ambasada samo zbog dobre promocije i parade ni zbog kakvih drugih rezultata. Gradjani nisu osjetili nikakvo poboljšanje. Izborni gubitnici i pobjegulje.
Dje Konjakovic, sto se ušutio?!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najbolja ambasada od rata na ovamo.
Moraju ljudi preuzeti uredjivanje stranice, kad tetke u kantonu su IT nepismene i kupile diplome. Podrska Ambasadi
a jbg mogli su koga uhljebiti da bude administrator te stranice. 2 posta sedmicno i uzimati lagano platu. odlican posao.
Sifru imaju dino i forto .
Prvo, mislim da će se pokazati da je ovo najveća glupost i neistina. Zašto bi bilo koja ambasada upravljala fb stranicom bilo koje vlade. Sve da i jeste tako, zašto bi blokirala pristup novoj vladi? Drugo, zašto ni jedna ranija vlada nije imala fb i Twitter, nismo znali ni kako ministri izgledaju, a kamoli šta rade. Sad su odjednom svi postali komunikativni i dure se što ne mogu da se obrate građanima.
Rusmire, svakamti dala, nasmija me do suza. Cuj u vlasnistvu Ambasade Velike Britanije?! Pa ti lajkaj
Da nije u Britanskoj ambasadi i pečat?
Pozivam BH ambasadu u Londonu da uzvrati udarac i preuzme Fb stranicu londonskog okruga i ne daje nikome šifru.
Lažete u vlasništvu je Zavoda za informatiku i statistiku Kantona Sarajevo. Kako je onda gospođa Bojadžić čestitala praznike u ime Čelika koji nije bio još izabran kada "nema" šifru. Znam da ovi SDA-ovc nas smatraju ovcama, ali ipak nismo tolike ovce kao što oni misle., a to će vidjeti u oktobru.
zapamtite, nisu vazni prosperitet i blagostanje, najvazniji su napadi na institucije...
Spinujte sta hocete koliko hocete zelene botine necete jos dugo :) sifra facebooka vam argument i za sta, a vrh stranke crno na bijelo korupcija nista jel?! Hocete li i ambasadora pitat gdje je u ratu bio mamu vam licemjernu bahatu
Jedan dio Bošnjaka se svakako nada da će im strani ambasadori napraviti bošnjačku državu (iako su im zasad napravili samo gay paradu). Ali da strana ambasada vodi FaceBook stranicu Vlade jednog kantona ipak je tragikomično i govori kakva je ovo zapravo država.
Kad može moja žena meni uređivati FB profil, vala može i ambasada Velike Britanije našoj Vladi KS.
Zato je Slino Dino Konj bio silan, mislio da mu niko nista ne moze. I nana mu vaskrsnu kod ministra, kad su mislili da je to nemoguce. E moji megafoni !!!
šifra je FrankoDeJure