Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte i meni jedan beznacajan milion...majkuvamjebem pokvarenu advokatsku
hahaha https://www.youtube.com/watch?v=iRjzAOZ7UPg
@SkriveniTalenat Hajde, ne prenosi ovdje taj ratnohuskacki, pun mrznje, HDZ-ov portal!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dajte mi taj milion i ulozit cu ga kao nagradu za one koji prijavljuju korupciju ! mitlolovac da preraste u nagradolovac..drzavo i narode pokreni se da ubijemo i unistimo ono sto unistava Bosni a to je korupcija !
@PosumljenaVlahinja A ti ne i dao npr.200 da ne platis 2000? Ne seri
@PosumljenaVlahinja sto je novac MANJE koncentrisan u drzavu.. to je ekonomija razvijenija.. ovi drzavnici su obicni trutovi.. privatnici se sekiraju i smisljaju kako napredovat.. ovi samo sjede i gledaju kako se nazderat i trutovat
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
beznacajan je jer i vi advokati pljackate , bagro
Vlado jel ti njih braniš ili ih uvaljuješ...?
da imam para gospoji vidovic ponudio bih milion da odigra ulogu dvije u mom prvencu Vlazna advokatica
Nikad nisam bio za to da odgovaraju nedužni ljudi, ali mi uopšte nije jasno kako neke eventualne proceduralne greške na kojima insistira besmrtna i nezamjenjiva v. vidović mogu biti važnije od samog krivičnog djela.
Omalovazavanjem ukradenog iznosa, advokat lopova Kacapora je priznao krivicu! Kacaporu fino dodijeliti samicu u trajanju od 1 milion dana
Pa jest,u pravu je Vasva....Sta je milion za nju,Mjesecara,drzavu?? Njih dvoje to naprave iz dva puta. Ma jaki smo ko beton !!!
hahahahaha ovo je najveća zahebancija do sada
tako i onaj sto je ostetio bosna lijek. pravosud u bih nepostoji za kriminalce posto ova drzava i nije u cijelosti zajedno. najbolje je rasparcati i svako zasebe.
pa i jeste..da si ti jedina koja je makla milionce problem je sto je njih poput tebe koji bi po milionce da maknu i onda imamo problem i treba vas sve jebbbatii.. IZADJE BAKIR IZ TREZORA I KAZE SKUPO SMO PLATILI CJELOVITOST BOSNE NECEMO VISE NI MM USTUPITI :D
Sve go lopov
Drskost ovakve izjave u normalnim drzavama bi bila okarakterisana kao javno vrijedjanje drzave i proizvela bi krivicnu odgovornost.
Gdje je dobra cifra Vasvija se ukljuci, jer ona ima siroku mrezu poznanika u sudovima.
Jos samo da sudije to prihvate i provedu. Na principu kohezije zatvoreni krug se formira.
Vratite se u 2002. godinu kada su Anton Rill iz HDZ-a BiH i kompanija za jedinstveni maticni registar, ispred Ministarstva civilnih poslova, potrosili 15 miliona maraka. Sedam puta vise nego ovi. Jel' taj ugovor bio stetan i zasto niko krivicno ne odgovara?
Vidjeli ste svi kako je hapšenje od strane policije bilo elegantno ali i galantno, bez lisica, laganom šetnjom do marice u pratnji srodnika, bez poluga, bez savijanja i guranja glave nadole prlikom ulaska u automobile, Zaista me raduje ako je to samo ''mapa puta'' i poštivanje ljudskh prava po uzoru na EU.