Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno, Amerika je to, NAPOLJE ali............... za vrlo kratko vrijeme dotični gospodin, dakle gospodin koji je izbačen iz Američke ambasade zna se zbog čega PRETPOSTAVLJAM da će dobiti perfektno mjesto npr. negdje u vlasti Federacije!? Iznenadio bi se ako ne bude ovako.
smjeska mu se ministarsko mjesto
Tako to rade normalne drzave. Kriminalcima se daje otkaz. A ne kao kod nas. Uhapse Radoncica, za koga je vec ocigledno da je napravio kriminalna djela. On ostane u Parlamentu (tacnije, Dom Naroda) a vecina politicara vrsi pritisak na Sud i Tuzilastvo.
samo ne znam zašto im ne oduzimaju mandate!!! u svakoj normalnoj zemlji treba ih istjerati iz svih državnih institucija!!!!
Zijo se malo zaigr'o, on misli da se u Amera moRe k'o u Bakira, bit ministar i ured imat u zatvoru ... Noga jarane, pa se uči kulturi, disciplini i radu... Ne bi me začudilo kad bi sad FaHron iz zatvora njega imenovao za ambasadora ili u najmanju ruku ministra . . . !!!
Ovu ambasadu odavde Treba podhitno iselit, zauvujek, dosta mi je njihove krvave demokratije
Za očekivati je da Američku ambasadoricu proglase personom non grata, i svrstaju se na Dodikovu stranu.
U svim normalnim drzavama svijeta, politicar ako je optuzen za kriminalne radnje, odmah daje ostavku, a kod nas vode stranacku politiku i iza brave. Jadne li drzave.
Jos samo da provjere sta je sve od povjerljivih informacija iz Ambasade dostavljeno Fahraonu u ruke pa mogu onda i da zakljuce slucaj.
PRIKRIVANJE SOPSTVENIH IZVORA I PREUSMJERAVANJE PAŽNJE NA DRUGE: To je još jedna od metoda specijalnog rata. Ovdje se recimo radi o potenciranju Amerike (ili nekog trećeg) uz skrivanje perfidne uloge Tariguzije (Srbije) kao izuzetno opasne ekstremne šovinističke tvorevine.
Sta ti je drzava... nemaju milost prema debilima i odmah noga. A kod nas Dautbasica predlozili za Ministra nekoliko dana nakon hapsenja. APSURDISTAN.
Ovo je stara vijest. Covjek je dobio otkaz prije nego su uhapsili Radoncica. Klixe, zakazali ste
podrska ambasadi SAD. nasi lopovi treba im stati u kraj...lopovi
Nego sta nego je dobio otkaz. Pa nisu oni levati ko mi
ode zijo u mornare
LAfee
eee djesi lafe nema te odavno
PRIKAŽI ODGOVORE (12)