Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek je uvijek bio transfer majstor!
Gospodo draga, on je nestao bez traga I to celoj priči daje čudan tok Neki se džambasi kleli da su kod Sombora sreli Jednog tipa što je bio isti on
Maminjo zvani pub
Ukazat ce se on u Međugorju
Samo naivni mogu mislit da sve nije smisljeno u suradnji s vrhom sudske ili izvrsne vlasti. Pustili ga it Kroasana kad su ga imali i sad ga kao BiH treba ganjat, hau jes nou.
Pametan covjek,podignes sve i opet ispadnes najgori,drzava ce ti napakovat samo ako se natovare.Uvjek ima neko ko te ne voli
Da nije u FK Sarajevo :)
Kad zagusti kako se svi sjete da su Bosanci.
Da nije i ovo SOA ino maslo. A usput nesto nema Kolinde da u zadnje vrijeme prica o teroristima pred pocetak sezone
Maminjo ko gospa, nema ga dugo vremena, pa se pojavi.
Mamicu preseli se u Sarajevo. Tvoji kamenjarski srbi ce te izruciti Zagrebu. Valja se pokazati Hrvatom. Cim im Zagreb da znak, onaj Covicev ministar pravde ce te izruciti.
@KinezPeljesac Pa i tvoju prababu su Turci handrili na kamenjaru. Nijedan srbo sa kamenjara nije pobjegao turskoj čundari. Pogledaj samo Mamica, burazera mu, Dalica…….….Sve Turci 1/1.
@KinezPeljesac Pa ako si iz Splita, onda si obicni servin, bez turske krvi. Ali oni su cak I gori od ovih sa kamenjara. Pogledaj samo Zeljka Keruma.
Kad se dvije susjedne države nemogu dogovorit oko izručenja mafijaša,ubica,pedofila...nisu ništa drugo nego banana države
A kako mislite to ukazala vam se Gospa ??
Neki se džambasi kleli da su kod Sombora sreli Jednog tipa što je bio isti on
Ko zna gdje ce se pnovo ukazati maminjo
Nema mamića a gospa vam se ukaže koja je to naučna fantastika