Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ode gargamel...
OJ HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
@drinsky1 banke se same blokiraju, zbog nedovoljnog kapitala.Koja budala bi ulagala u toj banci, kada nije sigurna za svoj kapital.Banke, koje slabo posluju i koje pravi svake godine minuse su rizicne, osim ako drzava za njih garantuje.Dokapitalizaciju mogu uciniti sv oni, koji posjeduju veliki kapital.To moze biti privatnik ili neka druga banka.Da se te banke nalaze u Semberiji je mozda slucajnost, koji nema veze sa politikom.
Tako se to radi. Kad se malo javno mnenje utisa onda slijedi ovako nesto. Za mjesec dana ce moci i putovati. Ne moze sve odjednom.Ni o tuzbi za Dodika se vise ne prica, niko to ni ne spominje. Pravosudje BiH, hahaha.
Priznanja Dobrice Ćosića: „Laž je srpski državni interes“ Dobrica Ćosić, „otac srpske nacije“: -„Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“
nije fer da jedan kriminalac bude u zatvoru. Ipak je ovo Bosna i Hercegovina
Ma jasta. GdjeS vidio ti zatvarati nekog bankara ili politicara?! Nisu oni krali oni su samo nas oslobadjali suvisnog tereta. Mislim, sta ce narodu novac?! Sta bi on sa njim? Na svu srecu, uvijek se nadju ovakvi dobri ljudi koji znaju kako pomoci neukom puku.
sad on moze preko Drine u 3 p.m.....ne
prava seoska varalica.. divi mu ćehre :)
Šta ste mislili? Da elite i bankari idu u zatvor? Jedi buraniju brateuuu: https://m.youtube.com/watch?v=eYCWi0gHThM
vid mu glOve
Pa, šta ovdje u ovoj državi moraš uraditi, da bi ostao u zatvoru??
. BORIS DEZULOVIC : KAKO SAM POBEDIO HRVATE I KREZUBOG TOMSONA.... https://goo.gl/JPp2Jd .
Več kad su pare nestale, onda ni njega, se neima radi čega držati i bolje je neka ide i nek mu je sretno.
ovo je izgleda praksa u sudu bih,zatvore covjeka pa ga puste,od radoncica do pavlovica,nema to nigdje na svijetu
Ko je sad kriv za propas Pavlovic banke,jel Milokrad sto je digao kredit,ili ovisto su ga optuzili za to pa sad deponenti i klijenti izvukli svoje pologe iz banke i odnjeli u druge.Ko ce za to odgovarati,a meni se cini da ce ovaj ciko da tuzi nekoga i opet ce BiH i narod da popusi kaznu.Nevjerovatno je koliko su svi lopovi.
E upravo tu zabranu ima rado da prekrši...
Kad Srbinu zabraniš putovanje on uzme pušku
@BikKojiSijedi Više si ti koji me spominješ od 0-24
@HrvatskaSusjed Pozdrav budalo