Komentari (246)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ovoj zemlji se sve vrti oko para i privatnih interesa pojedinaca na vlasti i njihovih ublehasa koji su opljačkali ovu zemljuu i danas je pljačkaju
Profesore, ničija nije do zore...
Hriscanski Medjunarodni Sud je dao svoje misljenje o etnickom ciscenju u RS kao i o UZP Herceg Bosne. I jedni i drugi da imaju imalo obraza trebali bi da se poklope usima dpk su zivi.
ARBiH je slomila kičmu četničkoj vojsci u visegodisnjem ratovanju dok se HV ko fol obucavala i debljala u kasarnama a jedan period napadala Mostar, Vakuf,... Kad su osjetili da su dovoljno slabi prave Bljesak, Oluju. Kome su oni pomogli osim sebi jer su '92 uspjeli prebaciti rat u BiH umjesto da se tuku po HR a onda se ko hinje povukli i ostavili nespremne Bošnjake. Sreća herojski smo se uz ogromne žrtve oduprli. To je istina a oni nek i dalje grade svoju.
@demonter_neistine Pa koji si ti rat gledao na TV?? Porediti HV i ABiH u bilo kojem segmentu je neozbiljno jer obučenost, spremnost i opremljenost HV-a je kao da upoređuješ Golf 2 i golfa 7. Pa HV i HVO su oslobodili više teritorija BiH nego ABiH, a to što je oslobodila ABiH je vecinom posljedica pritisaka HV-a. Znam da je teško prihvatiti istinu ali barem nemoj javno objavljivati gluposti.
@mijat0 - deder ti gukni malo o tome kako je sav MTS za Armiju i narod BiH prepolovljen kod samog istovara sa brodova i oduzrt Bosni. A da je sve urađeno da se rat prenaci u Bosnu je tačno. Čak je Tuđman 1993 tražio da se i Kosovari pokrenu i obečao oružje. Tražio je Južni front i razvlačenje Srbije na sve četiri strane. Naravno Rugova ga je odjebao sad pa sad. Bosna je dva rata izdržala na svojoj teritoriji, treći će biti u Srbiji i Hrvatskoj.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Hrvatska: U 117 škola nije upisan nijedan učenik u prvi razred
Klasicna taktika SEJDO BAJRAMOVIC, ovo danas samo kod Bosnjaka prolazi, dobro je to Slavo i naplatio. Realna situacija je sasvim drugcija, gdje Covic i HDZ imaju 80% podrsku svih Hrvata iz BiH, a to sto bi mi zeljeli da vole Komsica ili Slavu je fenomen za proucavanje intelekta kod Bosnjackog kolektiviteta, teznja za nametanje svog misljenja kod drugog naroda. To je pogubno, jer svako ima pravo na svoj izbor.
da teoretski ali ako ce ti taj drugi dovest za gazdu (tj predsjednika) nenormalnog lika koii slavi i podrzava presudjeni uzp i njegove tekovine onda koorko, bice hrvatski clan kojeg izaberu bosnjaci, bez zelje za daljnom diskusijom
Jadna vam vaša BiH
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
policija odmah treba uhapsiti ko dodje na proslave nekih ne postojećih tvorevina i praznika i samo velike kazne po novčanicima
@ludi_mujo Pa i policajci su došli slaviti jer su oni dio Herceg Bosne.
UVRSTITE SE U REDOVE DOBROVOLJAČKIH ϟϟ POSTROJBI
Debili dosta vaseg nacionalizma ,pusi tuki jedni drugima ,sa sranjima o proslosti i govnima koje jedete konstantno ,nas normalne boli ona stvar. Vase nacionalisticke ideje ostavits u bolesnoj kuci .
Republika Srpska i Hrvatska Republika Herceg-Bosna imaju pravo na odabir kojim putem nastaviti u budućnost, svojim korakom krenuti ili ostanak u neuspjelom projektu zvanom BiH? Volja i sloboda srpskog i hrvatskog konstitutivnog-političkog naroda na njihovim povijesno-zemljopisnim teritorijama je jedina prava i istinska demokracija. Sve ostalo su političke manipulacije bošnjaka.
Ne znam sta cekate? Evo, krenite...
TKZV HB nema nikakva prava ni da razmišlja o nekom svom putu - jer je samo grupa udruženih građana u veliki Zločinaki poduhvat. UZP, suđen i presuđen. RS je sve isto samo ih ima u Dejtonu, ali bez ikakvog prava na odcepljenje. Naravno - dobro pročitajte šta znači i ono konstutivni!
Bravo čika Savo
U BH ce za max 10-ak god nestati katolika na zalost samo ce ostati nesto mjesanih brakova. Sve je to Srpska igra i osveta za Kninsku krajinu. Sto se Covica tice on nece jos dugi s obzirom da boluje od raka
Pa sto "kvazi neovisni analitičar" ne kaze zašto ima prebivalište u Hrvatskoj i BiH jer je riječ o kršenju zakona. Ili neka kaze kako je zaposlio sina u HT u Zagrebu?? Sve moralne vertikale, a oraha pun dzep.
A predaje na hrvatskom sveucilistu u Mostaru!Bosnjaci bi ga davno uklonili sa svoga!Sto ce nam se odbit od glavu!
Uništiti svaki fašizam na ovim prostorima.
da se ne lazemo presudjeno je svima tj za sve 3 komponente u BiH..ovaj Slavo prica gluposti i skrece pozornos na sebe kao da je on najpametniji..zasto ne kaze da se sudilo i tzabih i vrs..zasto Bakira ne napada znaci nesmije i nemoze se pomiriti sa cinjenicim da je kod Hrvata cista nula..