Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrska Slavko ! Nije djete krivo za bolest, takvog ga je bog stvorio, treba mu pomoci protiv bolesti !!
da je gdje vani dobio bi svu mogucu pomoc, ali u "nasoj drzavi" pomoc imaju samo oni iz vrha. Sramota
@Enda BOSNA I HERCEGOVINA JE DNO DNA OD DRZAVE ZNAČI NEMA DALJE
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Najgore od svega je da je Aspergerov sindrom dosta blag oblik autizma koji uopće ne utječe na pažnju i ocjene u školi. Čak su neka od te djece redovna na takmičenjima.
"Stiče se utisak u javnosti da je država napravila i određene propise i da je sve to regulisno međutim u praksi je druga situacija koju mi živimo", tvrdi Nenad"Nije to do drzave BiH, vec do RS.Prava djeteta su povredjenja.Usporediti izbjeglice u EU sa sinom je fatalno i ovom kontekstu nevazno.
Slavko ne daj se
Direktor Rudog je lik " ma joj pusti, šuti, trljaj ruke, ma dobro je" njemu ne treba neki problem ili odgovornost koju ta funkcija nosi. Bitno je da je on direktor....MOĆ. Problem zemlje i jeste što najveće funkcije imaju najmanju odgovornost i samo guzica u stranu. Direktora treba s noge na nogu. On je tu da nadje rješenje a ne da dijete pošalje kući. Hebale vam stranke mater pa zar nigdje čovjeka ne možeš naći. Stoko. Jedina svijetla stvar je peticija učenika.
Oa ljudi je li ovo normalno. Ja svoje dijete koje hvala Bogu normalno i pametno saljem namjerno na glumu u grupu gdje su djeca sa posebnim potrebama da se nauci ponasati i da nauci cijeniti drugo i drugacije... sta sad treba ovaj momak, da se ubije mozda ? strasno...
koja drzava, koji kreteni. Cuj moras ici u drugu neku tamo skolu, pa svaka skola mora imati uslove ako nema mora da ih stvori, i vi hocete u EU ma vi ste za sjevernu koreu
E pa mamu vam .ebem bolesnu. Treba cijelu školu raspustiti i svima otkaze podijeliti.
A kako da dijete s poteskocama pohadja gimnaziju ili saobracajnu? Logicno je da mu se obezbijedi skola s kojom moze sutra raditi, a ne samo da prodje kroz nju tek toliko da je ima. I odmah prica o azilu, ko ce o cemu bosanci o tome.
Dijete sa autizmom nije ograničeno i ne zovemo ga dijete sa poteškocama. Ta djeca su jednostavno drugačija...MORONU.
@alexa@alexa Kako nije ograniceno, pise u drugom clanku da takvima i pelene nekad trebaju. Ima ih da nisu svjesni ni gdje se nalaze, a eto ti pametnjakovicko znas da nisu ograniceni.
treba ovoj drzavnoj mafi stati vec jednom u kraj svi se slozili nacalnik i svi kome se zalili nevracaju ga pa ko mu neda cija je to skola? privatna? sta je to ? mamu vam lopovsku nedate djetetu da zivi
A za koga glasaju u Rudom… garant za Nasu stranku!
Zbog nekih majmuna na vlasti i u sektoru skolstva,djecak treba da bude uskraćen za svoju sansu u zivotu? I da se osjeca prihvaceno? Srami se državo! Zbog ovakvih slucajeva najvise bih volio da te nema nikako! Sramota..
Kad ce poceti pravna drzava da radi u nasim krajevima???
sve je kriv Dane Malesevic za sjeme mu se neznalo. Sve odluke on donosi. Mislio sam da je samo protiv bosnjaka ali idiot nije zadovoljan sam sa sobom i evo nam rezultata kakvi u drzavi donse zakone.
cestitam bh!
Za medalje!
Pa eto moze doc na odmore I na ekskurziju vjerovatno , kao da se neko sjeca nekih scena iz ucionice svakako.
@BokirSDA Neki bi eto htjeli i da se obrazuju
@bacamhejt01on treba kod nekog na zanat.Dok se njegove kolege "obrazuju" on im moze bit profesor😂
a i koji ces klinac ti medju tim retroprimatima, regresivnim, rodnoplemenskim, teistichkoshpekulativnodogmenim budalama.?! oni se josh natezu jel' bosanski ili boshnjachki.. jel' chirilica il' latinica.