Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast legendo. Ziv bio!
@dindon32: Simpatičan mladić.
Ma ja sad je legenda, a prije kad se sjetim kakve napade i uvrede je dobijo od vecinu vas. Bog mu dao uspijeh zasluzeno i sad kad vidite kako mu ide dobro, sad kofol ste uz njega. Licemjeri jedni kako vjetar puhne tako se i vi okrecete.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo naprijed Nedime! Zelim ti svu sreću svijeta 🇧🇦
Morebit bide a morebit nebide🤷‍♂️😁
Nedime dragi, ja te ništa ne razumijem. Šta ti je ta semipermanentna anticiklona i taj, kako se kaže, meridionalni tok?
Ne vole ga bh kreteni nikako! Ne znam što
Vidim i plasticna operacija je legla. Usi se dotjerale.
Jašta radi... https://nasamalaklinika.net/estetska-hirurgija/nedim-sladic-mladi-bh-meteorolog-donosi-svoje-impresije-o-korekciji-usiju/
Nakon toliko sumornih clanaka o Dodi, ovaj o Nedimu razgali dusu. Samo naprijed!
Jos jedna blaga zima pred nama, jedino Vucic strasi dugom i ledenom zimom
Ne komentarišem često, ali mi je želja podržat momka jer je dobar u onome što radi i generalno je inteligentna i pametna ličnost pozitivnog karaktera. Lijep pozdrav i svaka čast na uspjehu pa da nam fine prognoze za zimu najaviš :)
Nedim je meteokatastrofičar..gura agendu...
Jedinu prognozu o BiH na internetu se moze naci na hrvatskoj stranici, ali trebas sacekati jedan dan da bude aktualna. Koja smo rupa od razvijenosti ali znamo hvaliti i kuditi jedni druge i da se zemlja trese, i rusi sve pred sobom mi cemo jedni druge hvaliti a sve nek regularno propada, svak nek se sebi skoluje i sebi zaradjue, a mi cemo zivjeti od kudjenja i konspiracijskih teorijama zavjera, al nedaj boze da iko donese napredak tako zasluzi hvale.
Neki imaginarni protivnici.... E sad se Nedim viteški bori protiv svih zlobnih Bosanaca I Hercegovaca koji su mu ljubomorni jer se usavršava. Nigdje veze!!!
Ako prognoza nije namijenjena kolegama meteorolozima, onda nema potrebe pretrpavati je stručnom terminologijom.
Zašto je bitan ovaj lik,nije dvije prognoze pogodio u zivotu.
Neko reko da je kul bodrit ga, pa sad nisi kul ako to ne radis. Mislim svaka cast momku, ali me iskreno ne zanima ni sekunde. Mislim da se vecina slaze sa mnom, ali kao sto rekoh, nije kul izgovoriti to.
Ma ja sad je legenda, a prije kad se sjetim kakve napade i uvrede je dobijo od vecinu vas. Bog mu dao uspijeh zasluzeno i sad kad vidite kako mu ide dobro, sad kofol ste uz njega. Licemjeri jedni kako vjetar puhne tako se i vi okrecete.
svaka cast momak