Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@strasno proces o krvolocnoj srbskoj nacistickoj agresiji,ratnim zlocinima nad Bosnjacima Muslimanima i Katolicima se mora OBNOVIT i PONOVO javno i glasno cio svijet ZNA sta ste srbi,jedne patoloske krvolocne kolektivne zvjeri! Dravan imovin BiH-e je vlastnistvo drzave i naroda BiH-e!i tacka! BiH4EVEr!
Grrrrrr referendu , aw aw aw secesija, grrrrrrr majcica Srbija , aw aw referendum ............ Izvini medo ja se salio
Vidiećemo NM. Tanki ste ko guzno crijevo. Dugo vi nešto pričate i prijetite, dok mi konkretno radimo. Čekamo vas jado da stanete iza svojih riječi.
Za Dodu je pravo rjesenje referendum,ali za njegove robove i za GT nisam siguran
@Tuzla Bas mi je zao sto nisi bio u koloni
@Tuzla Pa kljusino jedna je li Karaddzic rekao da cemo otici u nestanak i sta da cekamo?
@Tuzla Oruzje smo kupovali uglavnom od Srba koji su dobijali po nekoliko cijeci
@Tuzla A cime se partizani oduprijese Hitleru
REFRENDUM BRAĆO REFERENDUM ! ŠTA ĆETE SAD ?! ĐEE SLAVNA GAZIJSKA JAHRANEEEE
Moze suzivot, ali gdje ste velika manjina, inace, opet cete vi, prvom prilikom, vuk dlaku mijenja, cud nikada!!! Prvo treba titu paliti, pa kralja, da im se za kosti ne zna zbog primisli o ujedinjenju bilo koje vrste sa sotonom!!!
Nejasno je samo to, kako su oni partizani nasjeli na nekakvu Jugoslaviju i zuzivot, nakon Turaka i Hitlera, stvarno sami protiv sebe radili, ukopase ove generacije, brate!!! Ma, sa djavolom tikve ne sadi, nikako!!! Zato je sada stvarno van pameti ocekivati od bilo kog Srbina da u ludilu pozeli ikakav suzivot, brate. Svaka cast svakom, al ne, hvala!!!
Vi, Bosnje, ste bas ispali onakvi kako su vas nasi stari opisivali, svega mi!!!
Ma sta reci...oduvijek tako bilo, dok se neka velika sila uspandrca, slijedi napad na Srbe s onu stranu Drine, vama je to nocna mora, i necete se umiriti dok i jednog jedinog bude tamo, to je jedina prava istina!!! Ako vam nastave pomagati zapadnjaci. Tako je to. Ali, doslo vrijeme, izgleda, da ne moze vise silna propaganda pokriti lazi koje se plasiraju, valjda vise ne ide, neke stvari se i promijenile, svijet je podlozan promjenama, i politika.
@Skupstina Cinjebica je da treba suditi svim onima koji su cinili zlocin i to,mislim,niko i ne spori.Medjutim,postoje isplanirane namjere motivisane nekim politickim teznjama od strane drzava,naroda,jedinica ili pojedinaca koristeci vojnu silu sa svim elementima ratovanja ukljucujuci i one zabranjene sto se podrazumjeva zlocinom ili cak vise, genocidom.Kolonu u Tuzli su cinili pripadnici JNA sa svom mobilnom tehnickom opremom i naoruzanjem ukljucujuci i licno naoruzanje.Takve jedinice su se priklonile samo jednoj,srpskoj strani,i do tada harale Hrvatskom cineci teske zlocine,ako ne pripadnici JNA a onda su sredstva i opremu predale u ruke onima koji su na tlu Hrvatske pokusali stvarati Veliku Srbiju.Istu namjeru je imala i jedinica JNA Tuzli.Iskreno zalim sve koji su stradali,medjutim,zasto neredjenje nije bilo da ti mladici napuste Tuzlu autobusima,bez naoruzanja.Odgovornost za njihovu smrti snose iskljucivo Vrhovna komanda `JNA
Dajte javno sudjenje Karadzicu, eto, otkrice on sve sta je bilo i kako je bilo...nemojte sad tu da mu namecete branioce, nek se sam brani, pa dajte sansu da kaze sve, a ne tako, kako ste posli, da ga ucutkate po svaku cijenu!!! Jedini on moze reci kako je bilo!!! Niko vise!!!