Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako te nije stid @BOSANKA ti se vozis u afto imas poso imas kuca,ja stanem da ti ocistim afto da ti bude lepo cisto naglanjcano da vidis bre kud ides a ti meni tako.Ja ti nevaljam sto radim i ocu da zaradim koju paru da zivim bre.E nisam se nadala od tebe ovako,stidi se sram da te bude bre auuu....
@sa bih ja, ali ne pripadam nijednoj stranci ni halki pa nisam podobna :)
@bosanka Predlažem ti da prisustvuješ sjednici i atakuješ
bosanka je u pravu i govori o konkretnom problemu. Nikada u Sarajevu nije bilo ovoliko cigana (čak ni u doba \"Doma za vješanje\":) U mojoj ulici na Mejtašu nije ih nikada bilo, sad su gotovo većina. Sumnjam da će ovi glupani u Skupštini i Vladi Kantona Sarajevo donijeti ikakve korisne, praktične i konkretne mjere po pitanju bilo čega. Možda za 150 godina ili ako ona kokoš Deak počne redovno konzumirati kokain...
@ commi znam da ima, to sam i rekla, ali se naša vlast stalno busa u prsa kako smo mi turistički grad, kako nam dolaze stranci, itd., pa neka onda riješe to pitanje da isti ti ne maltretiraju ni nas ni turiste po ulicama. ovo je pitanje koje se može lako riješiti. Uz malo volje vlasti. ovo se čini kao da nije neko važno pitanje, ali na ovom vaktu, pitanje je trenutka kada će nekome od isfrustiranih vizača pući film zbog maltretiranja na semaforima pa da nekoga namlati.
Mogli bi na sjednici razmatrati i stvarna dešavanja na ulici. Ne govorim o kriminalu, nego o malim cigančadima koji me svaki dan na semaforima maltretiraju sa pranjem šoferšajbe, pa ako odbijem dešavalo se da mi pljunu na šoferšajbu i da mi se sa distance još svašta na govore. Valjda zato što sam žensko pa im se ne mogu fizički suprotstaviti. Često sam u autu, jer mi je posao takav, i za mene je ovo pravo frustirajuće. Bila sam juče u Banja Luci. Tamo ni pješaci ne prelaze dok im se ne upali zeleno a o prosjacima i ciganima da i ne govorimo. Pozitivno sma iznenađena kako je to tamo rješeno. Apelujem na vlast da uradi nešto po ovom pitanju, jer ovi cigani što prose i peru šoferšajbe postaju agresivni. I što je još gore, nisu ni naši državljani nego izbjeglice s Kosova. Vratite ih sve kući!
Mogli bi na sjednici razmatrati i stvarna dešavanja na ulici. Ne govorim o kriminalu, nego o malim cigančadima koji me svaki dan na semaforima maltretiraju sa pranjem šoferšajbe, pa ako odbijem dešavalo se da mi pljunu na šoferšajbu i da mi se sa distance još svašta na govore. Valjda zato što sam žensko pa im se ne mogu fizički suprotstaviti. Često sam u autu, jer mi je posao takav, i za mene je ovo pravo frustirajuće. Bila sam juče u Banja Luci. Tamo ni pješaci ne prelaze dok im se ne upali zeleno a o prosjacima i ciganima da i ne govorimo. pozitivno sma iznenađena kako je to tamo rješeno. Apelujem na vlast da uradi nešto po ovom pitanju, jer ovi cigani što prose i peru šoferšajbe postaju agresivni. I što je još gore, ni ni naši državljani nego izbjeglice s Kosova. Vratite ih sve kući!