{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Skupština o sigurnosnoj situaciji u Kantonu

F
3.9.2009. u 07:36
0
7
Skupština o sigurnosnoj situaciji u Kantonu
0
Skupština o sigurnosnoj situaciji u Kantonu
Izvještaj o aktuelnoj sigurnosnoj situaciji u Kantonu Sarajevo s prijedlogom mjera, bit će danas razmatran na 36. radnoj sjednici Skupštine Kantona Sarajevo.
Na dnevnom redu je i Prijedlog odluke o davanju saglasnosti na predloženu podjelu razgraničenja nadležnosti između federalnih i kantonalnih vlasti u Prijedlogu zakona o rudarstvu FBiH, te Prijedlog odluke o davanju saglasnosti na predloženu podjelu razgraničenja nadležnosti između federalnih i kantonalnih vlasti u Prijedlogu zakona o geološkim istraživanjima FBiH.

Skupština KS će razmatrati i Prijedlog odluke o osnivanju skupština javnih preduzeća čiji je osnivač Kantona Sarajevo, Prijedlog rješenja o razriješenju vršilaca dužnosti predsjednika i članova Upravnog odbora Kantonalne agencije za privatizaciju Sarajevo te Prijedlog rješenja o imenovanju predsjednika i članova tog Upravnog odbora.

Poslanici će razmatrati i prijedloge odluka o izmjenama i dopunama Odluka o usklađivanju statusa kantonalnih preduzeća sa Zakonom o javnim preduzećima u Federaciji BiH, te prijedloge odluka o potvrđivanju imenovanja vršilaca dužnosti predsjednika i članova Skupština tih preduzeća.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: