Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokusajte smanjiti sebi naknade pa necete morati dizati kredit...
kraj vica?
Kraj istine.
Odlicno, sprijecena jos jedna kradja i pranje para od strane SDA
Mamicu im klošarsku.
Pa mislim da bi administracija KS morala da smanji sebi plate za 40% a poslanici i vlada da rade po učinku. Za sada imaju 5% od primanja.
Konačno poslanici Skupštine KS-a dolaze pameti. Konačno pravo stanje i istina o stanju u KS-u.
napokon jedna pametna odluka.
Zar i ovo ima? Garant za 10 dana će dić kredit od 10 miliona, al eura :) Vuk sit, ovce na broju.
Zeljković samo što nije zaplak'o na televiziji. "Oni meni *šmrc* ne daju *šmrc* da ja uzmem kredit *šmrc*"
Ovi iz SDA ne znaju ništa drugo da rade nego da uzimaju kredite, to im je uza specijalnost j.e.b.o li ih onaj portir Radeljas.
Molim lijepo uvazeni BOSS-ov zastupnik nije nikakav portir vec bivsi skladistar, tako da bi te zamolio da dovodis vise u sumnju njegovu strucnost.
I ja se izvinjavam. Šra ćeš - ne znanje!
"...projekte Ministarstva obrazovanja od 4.500.000 KM, Ministarstva privrede od 2.900.000 KM, Ministarstva zdravstva od 500.000 KM, kao ni da se po 300.000 KM Kanton zaduži za projekte Ministarstva za boračka pitanja, Ministarstva za kulturu i sport, Ministarstva za rad i socijalnu politiku..." jel imamo kakvu mogucnost uvida u "projekte"? bilo bi interesantno vidjeti ko je "zaplakao"
bezbeli je rijec o projektima motorizacije administrativnog kadra
Mislim da je prijekat za obrazovanje u suštini pravi. Na obrazovanju inače ne treba štedjeti. Svakako nije kredit za plate - kako inače troši administracija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
izgleda da jos ima pametnih u toj skupstini hvala bogu..
SVE ODE DOVRAGA, A I DALJE NAM SOLE PAMET KAKO JE BITNO BITI BOSNJAK. MA ZNATE ZA KOGA JE BITNO DA STO VISE BOSNJAKA BUDE? ZA OVE POLITICARE, DA I DALJE MOGU NESMETANO OTIMATI OD NARODA TJ.OD BOSNJAKA. JA PARA NEMAM PA MAKAR BIO I MONGOLAC.
čuj to..
Mora se rasteretiti budjet Kantona zbog njihovog proslog povecanja plate.
Najbolje je za njih da se samo zaduzuju... Tako su naucili samo...
Razum je preovladao. Jasan pokušaj SDA da kreditom riješi svoje probleme, a da se od 2014 neko drugi pita kako da isti kredit vrati
Svaka čast pa niste podržali ovaj bezobrazluk od strane SDA,ovo besramno sprovođenje kleptokratske politike zarad zadržavanja fotelja,još veće pljačke običnih građana KS