Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ono bude 4 godina a ostalo ti 3 ispita iz prve
A šta je tebi ostalo?
@nadam se da se zezas. Ne mozes polagati ispite npr iz cetvrte godine ako nisi ocistio trecu. Jer dok sam i ja studirao nekada davno moglo se prenijeti dva ispita u narednu godinu s tim da ih moras poloziti u prvom ispitnom roku.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jes se oteglo, pauza ko u Hagu, Konakovic i Zahiraga ko Aljo i Radovan onomad
Lakrdija!
Podijelite im odmah diplome da se jadni ne muče.
Izlaze na ispite po 10 puta i ne prodju. 11. put ih opali sreca i dobije 8 i fali se prosjekom. Medjutim, nije to dovoljno. Treba mu dati 50 prilika. Nema nista od te drzave.
Tuzla dopustila četiri predmeta prenositi...prave medvjeđu uslugu studentima
Dragi studenti, nemojte se zamajavati, ako necete uciti, Slovenija, Njemacka, Austrija... Najveca glupost je bezuslovni, prenos predmeta i izlazak po 20 puta na jedan te isti ispit, samo gubljenje vremena. Treba ograniciti na maksimalno tri puta izlazak na jedan ispit, kvalitet skolovanja bi se dosta popravio. Nas plan i program nije uopste los, ucimo isto sto i studenti u zapadnim zemljama i smijem se usuditi i reci da imamo vise znanja od njih, uvjerio se.
hahahaha pa vi ste smijesni.. upises odmah cetvrtu godinu hahaha
Zar universitet nije autonoman i takve odluke donosi bez politike
Zatrebalo nekom novom Zahirovicu i Konakovicu.
A nisam ni mislila da ce se studenti pobuniti jer njihovi profesori rade na 5 fakulteta pa tako skoro nikad nema predavanja ili sto Bolonja podrazumijeva da predjete ogromnu materiju u okviru 2,5 predavanja
Pa normalno, stimaju nekim svojim daljnim rodjacima koji su tu negdje s pameću. Pa sta je ovo ljudi moji, najbolje da cijelu godinu prenesu u narednu.
nebitnooooo
Budimo realni Tehnički fakulteti ne mogu se porediti sa bilo kojim drugim ... ETF u Sarajevu daleko najteži i zahtjevniji , poseban zakon uvesti za tehničke fakultete i elektrotehniku u Sarajevu Tu ko ima 6 razvaljuje .... 8.00 na ETFu hahahahahahahahahahahahhah toliko od mene
Zna li neko da li mi na Muzičkoj Akademiji možemo preci na budžet ako imamo prosjek 8.00
Na ETF/ u jedan predmet spremaš pola godine... ne možete porediti te fakultete s ostalim treba uvesti poseban zakon za etf medicinu masinstvo arhitekturu i ovi jači
Rokovi su da se rokne