Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vlada kantona skupština kantona gradska vlada gradska skupština pa onda opštinska skupština ma cccc kolko ih ima pohapaše nam sve
ukinuti federaciju i sve kantone i svi se prikljuciti republici srpskoj
@laik Prijatelju, dug se nikad neće vratiti... Zato se i zove "dužničko robstvo"... Naša djeca (ako ih iko bude i imao), će davati guze bogatim, i to ti je to... Gotovo je sad za svaku promjenu... Kasno, prekasno...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
BItno da je usvojen dnevni red. Face im ko kad ce zazvoniti za kraj casa da idemo kuci.
Gledam ih uživo, koji su to likovi i mozgovi. I ova sala im je preluxuzna i prevelika. Treba ih sprcati u neku hladnu ucionicu u školi u buca potoku.
Oi iz pelnumčića,zastupaju interese SBB i ne predstvljaju većinu. Želimo izbore a ne plenumčiće
Da li je itko ovih ''eksperata'' radio: 1.) psiho test, 2.) test inteligencije i 3.) test provjere općeg znanja ... ... prije nego što je postavljen na ovu važnu i odgovornu funkciju? NIJE, jer ''eksperte'' su postavile Stranke bez ikakve provjere, od kojih su te pozicije ''eksperti'' kupili za novac kao na stočnoj pijaci.
Šta Vuk Drašković radi u Skupštini Kantona Sarajevo... Pogledajte lika pored Malićke... Isti on
Cisto sumnjam da ce se danas oni ista dogovoriti... Sjednica ce vjerovatno liciti na neki cirkus i onda ce reci da ce nastaviti drugi dan, jer se nista nisu dogovorili... Tako to rade Zeljkovicevi eksperti...
Zeljkovic je dao ostavku, ali su ostali njegovi "eksperti" da i dalje stite svoje interese i da se potrude da njima ne bude manjka... A gradjane ko sisa...
Kako mogu bilo što riješiti oni koji samo generiraju probleme već dvije decenije? Kako će bilo koji problem u ovoj državi riješiti oni koji su došli na ove pozicije preko Stranke od koje su kupili te pozicije kao na stočnoj pijaci? Upitajmo se svi zajedno: Da li je itko u ovoj državi od onih koji se trenutno nalaze na važnim rukovodećim pozicijama, radio: 1.) psiho test, 2.) test inteligencije i 3.) test provjere općeg znanja, prije nego što je postavljen na neku važnu i odgovornu funkciju? Dakle, prije nego što mu je povjereno da upravlja sa životima nas običnih ljudi? NIJE. Očekivati od onih koji generiraju probleme već dvije decenije da budu dio bilo kakvih egzistencijalnih rješenja za građane je ludost!
Kako mogu bilo što riješiti oni koji samo generiraju probleme već dvije decenije. Kako će bilo koji problem u ovoj državi riješiti oni koji su došli na ove pozicije preko Stranke od koje su kupili te pozicije kao na stočnoj pijaci? Upitajmo se svi zajedno: Da li je itko u ovoj državi od onih koji se trenutno nalaze na važnim rukovodećim pozicijama, radio: 1.) psiho test, 2.) test inteligencije i 3.) test provjere općeg znanja, prije nego što je postavljen na neku važnu i odgovornu funkciju? Dakle, prije nego što mu je povjereno da upravlja sa životima nas običnih ljudi? NIJE. Očekivati od onih koji generiraju probleme već dvije decenije da budu dio bilo kakvih egzistencijalnih rješenja za građane je ludost!
http://www.bh-index.com/zenica-grad-s-najvise-nezaposlenih/ -načelnici namjerno tjeraju strane firme i investitore -neviđeno
Na neki nacin je zalosno da ljudi koji su doveli KS do propasti opet narodu kroje sudbinu na ovaj nacin.Daj boze da se ista ostvari od ovog plenuma i ovim nesposobnjakovicima iz KS nesto ude u glavu !!
Ono sto treba je da svi sazivi kantonalnih institucija, koji su uzivali naknade godinu dana nakon prestanka obavljanja duznosti odnosno isteka mandata da isti VRATE NOVAC. ti gangsteri su godinamam, decenijama lagali kako nema SREDSTAVA za pokretanje privrede a oni su mlatili na sve strane....IMA DA VRATE SVE DO ZADNJE MARKE!!!!
Sve je ovo maslo Zeljkovica i komapnije koja je ovaj kanton dovela do propasti. I sad kada gradani imaju zahtjeve ti kompanjoni im broje i odreduju budzet..zalosmo .
Šta je mogao Zeljković za par mjeseci učiniti, istina gore vlade u Kantonu Sarajevo nije bilo od 1994 kad je kanton formiran, ali i da je bila najbolja na svijetu, nije bilo čarobnog štapića. KAMEN TEMELJAC OVOME JE POSTAVLJEN ODMAH IZA RATA. ZEMLJA JE TREBALA BITI KLASIČNI PROTEKTORAT 5 GODINA, PA ONDA IĆI NA IZBORE. Ko će drugi određivat budžet, ne budimo djeca! Skupština treba biti pod budnim okom javnosti, a ona jedino ima ovlasti da donosi zakone pa i budžet, sve drugo je hmmm, zna se šta.
Zeljkovicu, sta nam uradi. Doveo si nas u zavidnu situaciju. On dao ostavku i sad broji pare negdje a kanton grca u dugovima.
Sjednici moraju prisustvovati predstavnici gupa plenuma kako bi direktno uestvovali u izmjenama zakona i obavezno uzivo prenositi sjednicu na kantonalnoj tv.