Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni s vana najvise lici na cevabdzinicu Mrkva
Pravo iskoristen prostor.Klima iznad glave da "udara" u potiljak,grijalica na zidu daleko od fantasticnog bijelog pulta.Sto i stolice sa autopijace gdje na njih normalan covjek ne smije sjesti da ne puknu,etison zeleni jeftina kopija trave i naravno 90% zidova u staklu. Ma divno,stranci ce ostati bez teksta od ljepote.
Ko ke je lud tu da radi a ima štelu 😂
Dobar kiosk, a jos bolja cijena... Stetocine !
250.000 maraka za ovo? Full namješten stan, 120 kvadrata u centru za te pare možeš kupiti. Lol
Pa dobro ljud mozda i jest kosto 250000 km.... 10 000 kiosk i 240 000 necija izgradnja kuce....
Pult i stolice 1000 km najvise...
Gdje su sada zelenasi da brane svoje poglavare? Ah da ovo nije tema za bekane vec normalne ljude...
propuh
ahhahahah ... Umjetna inteligencija BH Proizvod ce da tu radi, gradjani ce da imaju vrhunski proizvod i jos je jeftin ..
Lose radno mjesto. Viidi klime direkt u vrat puse. Malo radis malo bolovanje hahah
Najvažnije je da su građani reagovali i ukazali na ''proceduru''. Vidjećete da će tužilaštvouzeti u svoje ruke i proc esuirati ''mangupe'' .
Nema kakaone ili istresaone?
Ja fkt ne vidim sta je ovdje sporno, pa jebote 100metara strosmajerove renoviraju za pola miliona, pa evo nek meni daju 499 hiljada ja cu licno onu kocku po kocku mjenjat danonocno......
hoce li iko uhapsit tog bivseg ministra radi dizanja akontacija kad mu je ceif i hoce li biti istraga o novcu koji je dat zanovaj kiosk?
Makara usput da prodaju kospe mozda se nekad isplati...dok mu dajes info pokusaj mu makar nesto ukrasti,i lagano u sergiju
I u kunama je puno. Bagra nas pljacka otvoreno. Nije ih stid reci koliko je kostalo.
Jeb.... li vam muma lopovsku SDA . Naj gora banda na svijetu ! Treba nekog naglavacke za banderu ispred ovoga ! Dvije kuce ili cetiri stana se moglo napraviti usreciti cetiri porodice i jos da ostane da se kakav fin drveni kiosk napravi za turiste. To sranje ne vrijedi 10 hiljada plafon ! Treba ih za bandere zakacit i da ih narod toljagama tuce stoka prokleta