Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je li se ovo pravi neki marketing Zahiragiću. kodeksa nemaaaaa !
HAHA ZAHIROVIĆ JE DALJINSKI UPRAVLJAČ PREDVODNIKA FEUDALNE DINASTIJE A TELEVOZORČIĆ U BOJI JE OVAJ IZGUBLJENI ČOVJEČULJAK... ☝️TAKO DA ZNATE ŠTA SE DEŠAVA...
Nije majka SDA-ovca Škrijelja karala što se kockao, nego zato što se sad bezuspješno vadi i k’o fol udaljava od odlazeće kriminalne organizacije SDA.
Nije bitno šta studenti nose na glavi nego kolika je glava ... Zahiragićev amandman
Lex Zahiragić
Stjepan Kljujic Nezavisnost BiH https://www.youtube.com/watch?v=XwyYXGZ1w4Q
Naslov: "odbacit ćemo Kodeks ponašanja i odijevanja"
Tekst: "onda ćemo povući ovaj dokument i praviti novi". Tj. Ugurat cemo kodeks ponasanja i odjevanja bez obzira na zalbe i primjedbe, ko vas jebe idte studirat tamo gdje trpe takve ko vi, ovdje odsad samo ilahije i kaside, burke i cadori te ukidanje teorije evolucije i zamjena iste ucenjem kurana napamet.
Želiš da nađeš devojku za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
ne klikčite prikupljaju IP adrese da vas identificiraju
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Mirsad Hadzikadic u posjeti Veležu - https://bit.ly/2PWOZOv Napomena: #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno. Hadzikadic2018
Jos se ovopitanje nije rijesilo?
Ja imam primjedbu na krmeću glavu Zahiragića, pod hitno da je vrati u Lukavicu u izlog pečenjare
✨👍 Čovjeku sude za "za protivzakonito posredovanje pri zapošljavanju u javnim preduzećima" i ti ga stavis na listu za naredne izbore i to broj jedan za federalni parlament. I on onda obecava pravnu drzvau, brobu protiv korupcije itd. Dokle ba više...?! #ijasamiskra
Kad ti vidim tu kriminalnu facu, dobijem proliv.
Zahiragic nepismeni bosnjo sa zeljom da postane neko i nesto. Dzabe kad nema ni pameti nit harizme jer mu treba 3 sata da sastavi 3 bezlicne neprimjetne prostoprosirene recenice.
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Dok drugi kandidati za svoje položaje mogu zahvaliti stranačkom stažu, MIRSAD HADŽIKADIĆ je svoju poziciju izborio samo i isključivo svojim radom! https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/ Napomena: #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, što nije slučaj sa kandidatima koji koriste vaš novac kako bi na vas gledali sa visine. #MH svoju kampanju finansira samostalno.
Inace je prezime Skrijelj iz Sarajeva
@USA..air force1 Ne, Škrijelj nije prezime iz Sarajeva. Sarajevska prezimena su Karadžić, Krajišnik, Jovanović, Janković, Pantelić, Mihajlović i tako to. Jelde? :-)
Odakle je Škrijelj može biti važno tebi ali iz lako prepoznatljivih razloga.Pogledao sam ti malo profil i postove šovinističko i nacionalističko kopile. Kako se kaže u Sarajevu: ''što taj ima pogan jezik a kod tebe je još što šta pogano, odvratno i to beu obzira jesi li ''lastavica ili gazibara'' smradu jedan.
Pravda za gologuze 🐝
Opet prica o nekom kodeksu. Uzaludna. jasan otpor je pokazan, sdaovskog rezima je svima nama preko glave !