Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milorade ova gospođa Sena ima da te izbije iz cipela
Ne prizna BIH i ne poštuje je, a ima Bosanske papire i dolazi na sud u Sarajevo hahaha.
Haha whois you
Ova sudkinja je TITINA škola,a ta škola nikad nije izdala!
Milorade: ONI su te postavili-oni će te ukloniti! Milorade:sjediš na pogrešnoj stolici "Ruskoj" a susjed ti EU Milorade:BiH je DRŽAVA i nemožeš biti jaći od države ma koliko financijski bio jak. Milorade: Nićija nije gorila do zore pa neće ni tvoja. Milorade:Ako ništa Hvala ti što si saćuvao mir u BiH ali dovidjenja i lijep provod u zatvoru i objesi politićke kopaćke.
Malo reci da se dodo sj*bo. Ne mozes podmititi sudije ako ne znas ko ti sudi jel xD
Laki je nesto nervozan
Kako je lijepo vidjeti jednom Dodika da se migolji od srkleta i panike
Hahaha kofolni baja ne priznaje državu, sud itd, pa što nisi imao damu da ne dođeš, a hoćeš lafo da se odcjepiš, a mora doći samo zbog nepoštivanja Šmita, a šta bi to više smio da prekrši, osim što palamudi u prazno, a i O' Brien mu je rekao gdje mu je mjesto, tako da ostaje, da narodu maže oči i voda onu konjoglavu seljanku da laje.
Ima ona legendarna: "Seno ne seeri".
Stvari dobijaju svoj tok, s vremenom ce I medijska paznja posustati, a Milorad ce se umiriti I bez da Senadu to bude otezavajuća okolnost. Niko za tom bitangom suze pustit neće, nit ce ko guzice pomjerit u njegovu odbranu.
ti si dodiče još malo bye, bye.... odbrojano ti je.
Pantic ce da ide u corku!
Kakvo divno iznenađenje! Kakav divan glas ima ova žena. Skoro da poželiš da je tvoje suđenje. Mogla bi čitati audio knjige, glumiti u radio dramana. Uz sudiju Baktaševića, najljepši glas BiH pravosuđa.
Who is you?
Sprdnja od drzave. Ni koraka naprijed 30 godina. Samo budalastine i nerad. Da hoce netko skratit muke ovoj drzavi.
I Fikret malinar se pred svako ročište kezio i smijao u lice svima i završi iza rešetaka. Tada nije govorio montiran proces Sve sami lopovi i kriminalci a kao njima nešto montirano