Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svidjela se bakiru lokacija, kakvi strani investitori i picke materine---
pa mater vam j.ebem bezobraznu dokle vise
svaka im traži degeneka, proklete poguzije i megalomani, nikad im dosta
Još jedan razlog zbog čega je došlo do promjene vlade u KS. Pored Državne bolnice došla je na red i skenderija. Zaista katastrofalno, i ne vjerujem da je potrebno 30 mil.eura da se izgrad nova ledena dvorana. Ko je radio (NARUČENU) analizu objekta i zaključio da se nemože ista rekonstruisati ???
MA DAJ GRADE NISMO NA OVO SPALI IMA NAS MAŠALA MOŽEMO NAPRAVITI HUMANITARNU SVI PO MARKU ,MILIJON I SKENDERIJA. BOŠNJO STOP STRANCIMA!
super stvarno, podhitno nam treba jos jedan hotel a eto moze i trzni centar, pa moraju se ovolike pare i trositi na nesto XD
Dobra ideja, od Ledene dvorane i onako odavno nema velike koristi. Dugo godina je oronula kao i citava Skenderija. Hotel bi bio korisna stvar, dobilo bi se nesto sadrzajnije a i odredjen broj ljudi bi dobio priliku za zaposlenje. Kosarka i fudbal ce se uskoro moci igrati u novoj dvorani koja se zavrsava pored stadiona Grbavica.
A sam Hrenovica je inače poznat po krađama u Telecomu. Zato je i zslužio mjesto ministra.
Znam sigurno da nisu Lijanovići, a SDA,SBB ili SDP su na svašta sposobni. A Priča o hotelu kruži i ubacuje se u uši narodu još od revitalizacije Doma Mladih / u kome je nestalo 4,5 mil KM više od predviđene sume/.
Pokušajte da napravite hotel umjesto ledene. Zidat će te Skadar na Bojani. Znači ono što je puklo nije bilo samo od snijega. Nžalost policija nije obavila svoja istraživanja po istini, nego po naruđbi. Da vidimo! Pećanac uviđaj na vidjelo. HITNO!
Trebalo bi porušiti sve sportske objekte i fabrike, ako ih još ima i na njihova mjesta izgraditi džamije i hotele, da mogu da nam dođu gosti iz Azije i da iz svakog hotela imaju pogled na najmanje deset džamija. Pošto fabrike i ovako više nerade, nema potrebe da se školuju svakakvi tehničari i inženjeri. Sve škole treba prepraviti u medrese da imamo stručnu radnu snagu za naše drage goste, a takođe da izvozimo obrazovane mlade islamologe, koji će uskoro postati najtraženiji na tržištu rada
zasto gosp Hajriz ne odgovara za stetu? On je odgovoran jer nije organizovao ciscenje snijega sa krov sto je bila njegova obaveza kao direktora. A ova prica o statici je ocigledna namjestaljka.
jao koja banda i koji razvoj sporta u glavnom gradu BiH
fahro pravi još jedan toranj
I muzej su nam oduzeli!
Ma ja ba, gradi hotel...tu su pare. Neće niko od investitora ulagati u ledenu dvoranu, svi će prije uložit u hotel. Šta će narodu ledena dvorana, bitnije su pare.
Jedan po jedan simbol BiH nestaje :D