Komentari (351)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
genocidnaski mural
prezirem svakog Bošnjaka koji je počinio bilo kakav ratni zločin jer je to ljaga na mom narodu i na samoj filozofiji dobrog Bošnjaštva. Stvarno ne razumijem kako je moguće da u Bosni većina pravoslavaca veliča ratne zločince i monstrume poput Ratka Mladića !
Teroristi
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ne moze mene niko ubijediti da Bosnjake ne je*e svako u njihovoj drzavi. Ne moze me niko ubijediti da je Bosna sacuvana. Nije... odneseno je pola drzave i moze 1000 puta se govoriti manji entitet. Ljudi su nam zananje je**li pola drzave je u evidentno losem stanju i to nije Bosna. Dzaba nama sve. Bakir prodaje Mostar i Hercegovinu, Ovi na 49% svoju politiku... mi nismo dostojni drzave jer ni na ovo malo ne znamo sa vladamo. Sellam.
istina je vecina stvari koje pises, grozni smo kao narod i grozni su one koje izabiramo da nas vode. ali jedna je stvar nepobitna, 2 miliona bosnjaka se uspjelo odbraniti, opstati i ipak sacuvati drzavu u jednom komadu a sve u okruzenju visestruko brojnijih krscana. mislis li da bi se 2 miliona srba spasilo da je bosnjaka bilo 10 miliona i da su imali naoruzanje jna?
Obojica prisvajate Bosnu i Hercegovinu kao nesto bošnjačko i tu odma dolazi do prepirki Baš iz tih razloga srbi i hrvati guraju inat i ova država nikada neće biti normalna čak nikad neće ići ni na tri djela ne iz razloga što bošnjaci ne pristaju na to nego što ovaj kupus svima odgovara jer se može krasti jako a to sva tri naroda u BejHa obožavaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Evo upravo su na Nizozemskoj televiziji srpsku vojsku u Bosni uporedili sa sadašnjom IS-om terorističkom organizacijom.
Zalosti ovdje velicaju zlocince a kad nema posla I para onda idu u njemacku Pa se pitam sto ne idu u rusiju
Ne pratim bas dobro al da li je on(mladic)optuzeni ili osudjeni ratni zlocinac i dal je u rs-u gradiska ili bosanska gradiska
Šta reći, bolesnici.
BOLESNICI!
I srbi imaju svoje budale...................
Sve su to pičkice_
Ove na slici ponovo ovako postrojiti all pred zid i po kratkom postupku još jednom uslikati i onda ........??????
Gledaj pravoslavnih Turaka
Vala ste ga ko karinu nacrtali...
nije to skandalozno, vec za krivicnih prijava. ako je covjek zbog zastave sa ljiljanima dobio prekrsajni nalog, onda neka nam neko objasni kako ovo okarakterisati
hoce li njih kazniti kao sto su i one neki dan sa zastavom armijeM
Ucite djecu ko su im neprijatelji da znaju za 10-20-30-50-100 godina. Mada samo ih treba ukazivati na svakodnevne provokacije, otvoriti im oči! Sa ovom stokom nema suživota!
Ne mogu da vjerujem , sta je cilj svega ovim momcima ? Zasto ? Zbog cega ???