Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li šta za 'obične smrtnike' i poboljšanje svakodnevnog života? Ko ide svaki dan na izlet? Aha, kontam! Tu će se obrnuti pare, pa ćemo imati pristojan gradski prevoz 2058e. 😏
@manamana daj ne lupaj, izletista vazda puna a eto niko ne ide nigdje, samo znamo kukat
znas ko ide,pa idu masic,kojovic,konakovic, i ta ekipica,oni imaju para za ovo i slicna skijanja,sankanja kupanja. jer ipak lijepe pare oni ubise a sve sto rade je SDA,SDA ,SDA SDA da govore i raji dosta.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Planiramo, uradili smo, napravili smo... pa kako te nije stid lagati, barem spomeni donatora za svaki projekat koji "ste uradili".
Bolje vam je da gasifikujete ova naselja sto zimi stvaraju "maglu" od koje se svakako grad i ne vidi sa Trebevica do proljeca!!!
Hoćemo li prvo završiti ona jezera na Miljaci sa ''elektro-brodovima'' ili idemo prvo Trebević. Pa Skaka dragi planski , samo planski..
ja sam ćuo da će gradit lansirnu rampu na Trebeviću? :(
Skaka dođe ko ona maskota EYOF-a ispred SCC-a, samo najavljuje projekte i smije se.
Velika prilika zaposljavanja sda kadrova i uskoro ex direktora iz ove politicki srozane partije sem cirkumcizionera Skake. Drugo biti ce gore svoji na svome,na planini,cistom zraku a jos primati platu.Ljepota stoka sa stokom,divljac sa divljacima.Polako svi se vracaju tamo gdje pripadaju
J..o te Karadžić i Mladić. U Đikanistanu sve med i mlijeko. Imam razloga lično mnogo toga zamjeriti SDA ali su u proteklom periodu uradili mnogo dobrih stvari. Svima onim koji misle drugacije zelim da im Kojevic, Konaković, Šepic pokazu u narednom mandatu kakva je vlast sa SDA. LGTB, NVO parazitima i svim antibošnjačkim gmazovima će biti sigurno bolje.
27 🅻🆄🅳🅸🅷 🅼🅾🅳🅽🅸🅷 🅺🅾🅼🅱🅸🅽🅰🅲🅸🅹🅰 🅸 🅻🅹🆄🅳🅸 🅺🅾🅹🅸 🆂🆄 🆁🅴🅺🅻🅸 🅼🅾🅳🅸 🅽🅴!!! 𝕓𝕒𝕝𝕜𝕒𝕟𝕔𝕙𝕒𝕥.𝕘𝕢 👍☝☝😎😄😂🤣💩
27 🅻🆄🅳🅸🅷 🅼🅾🅳🅽🅸🅷 🅺🅾🅼🅱🅸🅽🅰🅲🅸🅹🅰 🅸 🅻🅹🆄🅳🅸 🅺🅾🅹🅸 🆂🆄 🆁🅴🅺🅻🅸 🅼🅾🅳🅸 🅽🅴!!! 𝕟𝕒𝕡𝕒𝕝𝕛𝕖𝕟𝕒.𝕞𝕝 👍☝☝😎😄😂🤣💩
Kakav pogled kad se ne vidi nista od smoga
Bravo Skaka svaka cast samo naprijed. mora se napravit neki sadrzaj na trbevicu inace propasce zicara...
Ne mos ugodit nikad ovom napacenom narodu...Sta god je nesto pozitivno ne valja...
Ima, gradonacelnice, ona narodna 'Boze po redu'. Cijeni se Vas trud da se Trebevicu vrati stari sjaj, ozivljavanje zicare i promovisanju bosanskog glavnog grada. Ali samo jedan problem zasluzuje fokus: snadbijevanje grada vodom. Sa zastarjelom vodovodnom mrezom suocavaju se mnoge svjetske metropole. Neke su izlaz nasle u privatiziranju (pridaji ili iznajmljivanju) vodosnadbijevanja evropskim/svjetskim vodo-tvrtkama. Mozda, iz nuzde, i Sarajevo..
Pa već ima skakaonica na Trebeviću....... Pardon-žičara ..... :)
Ovaj covjek da je iz ove neke nase stranke ili slicnih, dobijao bi hvalospjeve za ovo sto radi ali ovako posto je iz Sda, ne moze narodu valjati kad bi pozlatio sve... Jer, toliko su nam izlizali mozak sa uvjerenjem da je iz te stranke sve lose a moderno evropski dolazi samo iz ovih drugih... Isto ko i Kobakovic, pljuvali ga, peicali kako je unistio sve sto je dotakao, a kad je osnovao svoju stranku, postade kod naroda revolucionar, dobrocinitelj...
Konakovic*
pa naravno da je iz te stranke sve lose.Kontas neko je glup da ne vidi da je ovo samo mazanje ociju.Jel treba mozda da im se i zahvalim na tome sto su podigli i akcize na gorivo,i sto su nam u zadnjih 20 godina zivotni standard doveli do toga da su nas i africke zemlje prestigle?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Još malo pa na Trebeviću neće biti nikako šume, baš kao i na Bjelašnici! Sve je više betona a sve manje zelenila...