Kolumna
0
Sjedi gdje si!
Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CCCCCCCCCCCCCC
pA DRZAVA NAS JE I NAPRAVILA KOKUZIMA, VLAST HOCE SVE SEBI, A OVI OSTALI STA DOBIJU.
Sta ba sjedi gdje si, iz ove zemlje treba bjezat, samo onima za foteljama je dobro u ovoj drzavi, a ovi ostali su jadni zato se treba noge uhvatit i nevracat se u Bosnu. E pa bas zato sto nova godina neznaci nista svaka ista, nesto se nadamo boljem a nista, sve isto i svi kradu a svi hoce bolje, e zato i treba bjezat odavde. Nikad nece ni bit bolje
Ja cu se radije da smrznem nego da se ja i moja djeca grijemo na srpski gas!!!
donekle tačno,da nam domovi nisu hladni....više ni topli dom nema svoje značenje...
Savršenstvo čine sitnice , a samo savršenstvo nije sitnica! Sit nam se \"CIKO\" naputovao sa 26 , zato je vjerujem prvi na komentaru. Još jedna izreka. Ne pitaj šta država može učiniti za tebe ... Čini sam za sebe , jer si u protivnom totalni kokuz !
Zar nije s(L)edi gdje si :)
Sa ovakvim komentatorima i Second Life bi propao, a kamo li Bosna i Hercegovina :) Bas ste glupi, Asim super pise. Pozdrav iz CH.
@bajrin mali hahhhahahhhahahahahhaaaa, suze me oblise! :)
@mujo Svaka ti cast. Slazem se sa tvojim misljenjem.
Stvarno ne mogu da čitam ovo iza, došo sam do trećeg pasusa i stvarno ne ide dalje, pa stvarno, jel dosta više tog kukanja?
Bas sam se zabrinuo gdje je Asim , falile su mi tvoje kolumne . Tako mi divno opisuju zivot i mjesto , podsjecaju me na price velikana Dzamonje .
E jebi ga Asime care sad neznam sta da radim. Ovdje kriza u Americi i ja sa mislio tivra u Bosnu iduce godine a izgleda tamo jos gore. Ma odoh ja u Australiju.
Asime, samo nastavi, pusti ovu djecu sto pisu gluposti, vidis da nemaju pametnijeg posla, na ulici im otimaju pare pa svoj bijes i mrznju iskaljuju u cyber svijetu... Zbog takvih nam i propada drzava. Samo naprijed!
joj nemoj opet asimaga...