Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Australci bosanskog podrijetla, što stvarno netko misli da nekog domicilnog Australca boli briga za BIH?
i onda?
u prijedoru je ubijeno 102 djece...zapamtite ne granatama nego klasicnim strijeljanjem...mom komsiji su ubili zenu i troje djece pred kucom....najmladji dino je imao samo 3 godine ...
tvrdoglavi majmune nije srednji vijek da mozete da lazete imaju svjedoci i video zapisi sve se zna. A jos samo da te obavjestim da vi veze sa srbima nemate.
sta ces sanja....mom su najboljem jaranu ubili oca na kucnom pragu, ubijali najvise intelektualce..hodzu ubili, zamotali u tepih i zapalili..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
DA SE NEZABORAVI A NEČE GARANT
Aha neće, svi bi oni da zaboravimo: http://www.youtube.com/watch?v=n7Nj_Zucqgk
SARAJEVO - Šleper sa više od dvadeset tona raznovrsne humanitarne pomoći, koja je iz Švedske upućena "Merhametu“ za građane Bosne i Hercegovine ugrožene poplavama i klizištima, dopremljen je u Nemilu, u pratnji predsjednika HO "Merhamet“ MDD Hajrudina Šahića. http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/218912-Merhamet-dopremio-Nemilu-vise-tona-pomoci.html
"Tito, Brena, Tomašica" napisa neko i ne pogriješi...
I treba ovako, svake godine I sirom svijeta!
prvi pokolj civila u BH je bio u selu Ravno kad su cetnici napali I poklali starce katolicke vjeroispovijesti. Problem je sto ste vi dohakali svojima time sto ste zapoceli rat I ratove I onda se zalite kako su vas drugi klali. ja licno jesam protiv zlocina nad civilima I gdje ste imali civilnih zrtava, obiljezavajte, ali ne izigravajte nevinasca. niko vas nije tjerao da napadnete Sloveniju pa ostale ili da se slucajno nismo svi urotili protiv vas? !
DA SE NE ZABORAVI . PRIJEDOR 31.5.1992
kmeeeeeeeeeee
Na slici nema ni jednog australijanca. Face necu da komentarisem ali se vidi da su sa ovih balkansko-maloazijskih prostora. Inace jadna vasa deca ako u skolama moraju da uce sve ove datume da in ne bi zaboravili. 64. genocita u bosanskoj historiji je ozbiljan izazov za mladog coveka. Po obimnosti to gradivo prevazilazi pretkosovski, kosovski i pokosovski ciklus srpskih epskih narodnih pesama, zajedno.
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
Da se ne zaboravi .
...EVO ZAŠTO SE SAMO BUDALE NE OPAMEĆUJU... -http://www.youtube.com/watch?v=vp2BqGQkUYs