Komentari (558)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aiiii....veća parada u ovoj šumi nego kod Dodika u centru šeher Banja Luke za dan RS-a.
Ili si fasista ili antifasista, nema tu nikakve sredine. Ako na ove ljude gledas kao neprijatelje, zna se sta si.
Dragi naši partizani, hrabri borci iz svih država, nikad vas zaboraviti nećemo i slobodu koju ste izborili, nikad neće promijeniti prošlost oni što novu žele da pišu!! Vječna slava vama
Evo sta o srbovanju kaze komandant Prve proleterske brigade, Koca Popovic; Koča Popović u svom dnevniku ocenjuje branitelje srpstva i "Srbe po profesiji". On kaže: "Bašibozluk, bagra i brabonjci ustali da obnove Dušanovo carstvo. Srbi su samo protiv onoga ko bi hteo da ih makar malo opameti, a oduševljeno kliču svakome ko ih još više zaglupljuje, unazađuje i unesrećuje. Žalosno je što su Srbi u civilizacijskom i kulturnom pogledu ostali na nivou na kome su bili pre sto godina.
Oni nisu u sukobu sa svetom, već sa samima sobom, vraćajući se na šajkaču i opanak iz kojih su jedva izašli. Bio sam i ostao Srbin, ali nisam bolesna zadribanda i Srbenda. Takvi su izdali i osramotili srpski narod i narugali se njegovoj slavnoj istoriji."
Uvijek sam podrzavao i podrzavacu partizanski pokret jer su bili istinski antifasisti,dok su cetnici a narocito ustase bili teski fasisti
@CrniPantelija71 da da kako da ne ali nediceva vlada je bila izabrana od strane srpskog naroda da sluzi nacistima a dobrovoljci koji su bili u ustasama su dobrovoljci,ima srba na ukrajinskom ratistu zar ne
@CrniPantelija71 ma nemoj a pa sto se sve partizanske bitke glavne uglavnom u Bosni vodile cudo se koja nije vodila u Beogradu ,aha znam tamo su srbi nijemce cuvali i nije im dlaka s glave falila
Jedini antifasisti(80% partizana su bili Srbi) na podrucju bivse Jugoslavije su bili Srbi,dijelom i Slovenci.Crnogorska i Makedonska nacija su izmisljeni dosta godina kasnije,tako da njih ne ubrajam u nacije.Srbi su ujedno podnijeli i najvecu zrtvu za slobodu svih ostalih. Mada Hrvati,i njihovo cvijece to nikad nisu dozivljavali kao slobodu vec okupaciju. Ovdje kao neki skup antifasista,a nema zastave naroda koji se jedini borio protiv fasizma i to u dva pokreta.
@Nemke Ti si ociti primjer lobotomije, koju su nad tobom izvrsili tvoji najblizi
@kolorit Ti si ocit primjer slabosti kada neko nema argumenata.. Uostalom,kad mi neko ko je pripadnik "nacije" ciji su najveci domet nauke,kulture i uopste svih drustvenih segmeneta vicevi o Suji i Muji,kaze da sam primjer lobotomije,to mi je veliki kompliment!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jedini antifasisti(80% partizana su bili Srbi) na podrucju bivse Jugoslavije su bili Srbi,dijelom i Slovenci.Crnogorska i Makedonska su izmisljeni dosta godina kasnije,tako da njih ne ubrajam u nacije.koji su ujedno podnijeli i najvecu zrtvu za slobodu svih ostalih. Mada Hrvati,i njihovo cvijece to nikad nisu dozivljavali kao slobodu vec okupaciju. Ovdje kao neki skup antifasista,a nema zastave naroda koji se jedini borio protiv fasizma i to u dva pokreta.
Debili
Zar ovi jos nisu pokrepali?
@SaBiker krepala ti mater.
ee sad hoce SDA balije, SNSD cetnici i HDZ ustase da ospore vasu gradjansku borbu i kazu da je zahvaljujuci njima svijet posto i nasto... da narod nije nista znao a niti zna dok DODIK , Covic i Bake ne kazu narodu !
Previše laži o dobroti Tita , partizanima i komunizmu . Da su fašisti bogdo zauzeli cijeli balkan danas bi bili Njemačka. Sadašnje vrijeme je pokazalo da je komunizam bio laž, prevara i obmama .
sadašnje vrijeme je pokazalo da živimo u laži, prevari i obmani. I neviđenoj diktaturi, tupava Azra!
Ti u takvoj Njemačkoj nebi postojala jer su fašisti masovno istrebljivali i retardirane.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako vas Skaka vidi, na*ebali ste :D
zašto se ovo ne održava ljeti, nego sada zimi da se narod isprehladjuje.......? :( ma zezam se ba....... :)
Pioniri maleni, mi smo vojska prava Svakog dana pijemo pa nas boli glava Hašiš,droga i ostala roba......
https://www.youtube.com/watch?v=FJYXRM9sbZo
Kad vidim sve komentare potomaka ovih jadova i smradova fašističkih i nacionalističkih sluga i izdajnika povraća mi se. Malo i nedovoljno je bila i Neretva i Blajburg. Živio drug Tito i KPJu