Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo zatvaraj sve !!! Zastitnici su izgubili izbore!!!
bakire daj izjavu zastiti naseg gaziju...ovo je udar na civilizaciju...
Tog krkana Belkića samo pamtim kada je u ime FK Sarajevo došao do Hordi na sjever i primitivno počeo navoditi navijače da vrijeđaju gostujući tim. Blekić je ljudski otpad. Baciti ključ čelije ako već ne streljate za lopovluke.
Blekić, prekaljeni lopov, nakon protjerivanja iz niza zemalja nalazi utočište u BIH uz sve stranu pomoć Radončića. Znajući da u SA možeš nešto graditi samo ako si "dobar sa Baketom", nadam se da će i ta linija biti predmet istrage i hapšenja. Ono što se radi na tržištu kapitala u FBIH po obimu kriminala je još neviđeno na ovoj planeti
Bice opet po starom...hajka na sav glas..pricat ce se o tome desetak dana iiii pojeo vuk magarca. Nista se nece dogoditi ..niti ce ko kaznjeno odgovarati..uostalom kao i mnogo puta do sada. Neka se u tuzilastvu otvore dosijei.
Teski kriminalac, vec godinama se zna za njega, ne znam sta su do sad cekali
Koje lobanje se u Brezi pretresaju?
Krenite i ove glavne glavesine, kad bi ih pohapsili dao bi vam pola svoje plate , samo nek ima pravde et. Hapsi, bio Srbin, Bosnjo, Hrvat, Rom, , samo glavne fataj i ne pustaj
Postoji Veliki Bleki, i Zijad Blekic (mali).
Ko bre ugrožava te Bošnjake? Sami sebe? Moguće!? To je interna stvar Babinih i Baketovih snaga!!! Moralna vertikala! Zato oni žele ukinuti entitete i kantone da mogu legalno otimati.
Hapsi sve što ne valja. Dosta je bilo.
eto biznismena, a narod neka radi tj. rinta za 550 KM
Rece smilja da ona i njen rahm. ( 6mil ukro iz grasa) ibro poticu iz imucnih porodica i da znaju kako treba sa novcem baratati i da nisu rasipkuce 😂
Zijad Blekic postenjacina,koja upropasti sve sto dotakne. Obim kriminala doticnog je nezamisliv
SDA je Najvece zlo u Federaciji.Gori su od rata 100%.
Kompletno društvo korumpirano, Bosna je propala zemlja kojoj nema spasa!!!
Može malo i da se SASE pregleda. Sve to gore navedeno se propere preko berze. Malo direktora Kurbegovića propitati, a malo i KOMVP upitati jesu li slijepi ili namjerno zmire?
iz jednog sam jakog mjesta u srednoj Bosni. I zna se ko voza auto od 150 000+ to su sve gazde sa 30+ zaposlenih,i firme koje su 25 godina prisutne na trzistu. ( necu da spominjem ljude,ali to su nadeleko poznata prezimena) I onda odem u Sarajevo....Sunce ti Bogovo, svaka futa vozi auto od 150 000KM. gdje su te firme,čim se ljudi bave?? kakve su ovo pljacke po glavnom gradu???Pa odakle ti? pa ukrao eto kako!!!
@maksim - i te gazde bi trebalo pretresti, jer vecina poslova kod nas se bazira na muckama, neprijavljivanju radnika i utaji poreza. Naravno, u glavnom gradu je cirkulacija kapitala puno veca, tenderi, javni natjecaji, itd.
A te tvoje gazde se obogatili pošteno, radom? Ili su ratni profiteri ili su od države ukrali imovinu (privatizacija), poreze utajili ili radnike na platama.. A najvjerovatnije je sve ovo udruženo
Pa moze li ikakav lopovluk bez sda.