Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja im ga ne bih isporučio. Kada su Hrvati ubili Vedrana, navijača Sarajeva. Ko fol pobjegao im iz policijske stanice u Hrvatsku. I nikada nije procesuiran.
pa i nece ga isporuciti
“Jelavić kao nekadašnji general Hrvatske vojske i Hrvatskoga vijeća obrane, uživa u hrvatskoj i bosanskohercegovačkoj vojnoj mirovini u Zagrebu.Hrvatska je 2017. odbila molbu za pružanje međunarodne pravne pomoći u slučaju Jelavić, koju je poslala BiH, navodeći da “nije moguće udovoljiti predmetnoj zamolnici i da nisu spremni preuzeti kazneno gonjenje”
Biti cu brutalno iskren, dok god imaju pare i trose ih u Bosni, dobro-dosli Mamici nasi bosanski drzavljani! Molim da se napravi zakon da oni Srbijanci i Hrvatijanci koji drze u Bosni vise od tri godine 10 milion eura na racunima domacih banaka ili ih investiraju, da steknu uslove za drzavljanstvo. Osim toga, dolazi vrijeme kad ni ustassha i chhhetnika vise nema na izvoz, bolje i njih nego Alzirce.
Inace postoji armija bjegunaca od bosanskog pravosudja koja se krije u Srbiji i Hrvatskoj. Jedino koga ne treba primati su ubice. Medjutim lopove iz Srbije i Hrvatske, pod uslovom da svu lovu prenesu u Bosnu, welcome prijatelji. Nikog ne isporucivati cak ni onda ako oni to hoce Bosni. Ne, bolje je ovako. Bosna treba da je zemlja gdje zavrsava vecina utajene love iz Srbije i Hrvatske.
Ovo je harina od državeČovjek pravi hacijendu ukradenm paramaASvugdje u vijetu da bi dobio dozvolu za gradnju prilažeš papirologoju o zatvorenoj novanoj konstrukciji i poresku prijavu da je novac zarađen čist...Ovdje možeš opljačkati banku i krenuti u pravljenje nebodera....
Bosansko Hercegovačko državljanstvo ljudi imaju i dok je tako ne mogu biti ( i ne trebaju ) izručeni. Uživajte braćo Mamići..
iesul mu ponieli i onu s klasu
Pod hitno rotirati sva ministarska mjesta, jer imamo dugogodisnji monopol i samovolju pojedinih partija, tj, naroda. Mamici su gradjani BiH i sve dok je ovakva situacija, bice slobodni u domovini svojih predako. Interesantno bi bilo istraziti da li su odbjegli iz BiH poput Jelavica ikad privodjeni i saslusavanai, ili su gradjani sa povalsticama u RH
Navodno je zaboravija na BiH dokumente, koje je triba uzeti. Čovik zanoravija. A ovi došli po njega da ga podsjete, pa će usput dignit dokumente. I onda polagsno svi skupa na ručak.
Sve je samo "spectakl " za sirotinju :..rano jutro spava se , akcija , uniforme , hapšenje , slike, transport, izjava, pritvor, ...dokumentacija stiže iz Cro,...a onda..?...,sve odlučuje jedan čovjek u njegov potpis...I ništa , kao i u slučajevima prije...To je to...Bumo videld, da je to, to...
taj film necete gledati moji dobri hrvati nikuda on ne ide ppgotovo ne u rh.
taj film necete gledati moji dobri hrvati nikuda on ne ide ppgotovo ne u rh.
Cimaju čovjeka a radi vikendicu. I ova sipa neozbiljna.
Mater mu jeb*m ko ih isporuči. Ni 'rvatska nama nije isporučila niti jednog zločinca koji se gledajući s ljudske strane, ne može porediti sa ovom dvojicom. Još ih treba nagraditi nekom funcijom ili im dati da vode državu a siguran sam da bi je bolje vodili od ova tri parmaka što imamo.
kome da ga isporuci? nekom muslimanskom rezervatu koji glumi drzavu? de se uozbilji bahlijanderu.
A kad sud raspiše potragu za advokatom Balijagićem onda nikome ništa.
Evo,još jedan (i)državljanim BiH je došao u svoju "drugu domovinu",sekularnu BiH... Šta reći,BiH je nekada majka,nekada maćeha,ovisi o situaciji,valjda...
Ja bih ga kaznio da bude trener Zelje 4 godine i 8 mjeseci, bez mogucnosti pomilovanja 🤣😂
Ici ce na sud bh samo da mu utvrde drzavljanstvo, a ono to se nije moglo utvrdit na licu mjesta
Bosna ne izrucuje svoje gradjane i kapak