“Jelavić kao nekadašnji general Hrvatske vojske i Hrvatskoga vijeća obrane, uživa u hrvatskoj i bosanskohercegovačkoj vojnoj mirovini u Zagrebu.Hrvatska je 2017. odbila molbu za pružanje međunarodne pravne pomoći u slučaju Jelavić, koju je poslala BiH, navodeći da “nije moguće udovoljiti predmetnoj zamolnici i da nisu spremni preuzeti kazneno gonjenje”
Biti cu brutalno iskren, dok god imaju pare i trose ih u Bosni, dobro-dosli Mamici nasi bosanski drzavljani! Molim da se napravi zakon da oni Srbijanci i Hrvatijanci koji drze u Bosni vise od tri godine 10 milion eura na racunima domacih banaka ili ih investiraju, da steknu uslove za drzavljanstvo. Osim toga, dolazi vrijeme kad ni ustassha i chhhetnika vise nema na izvoz, bolje i njih nego Alzirce.
Inace postoji armija bjegunaca od bosanskog pravosudja koja se krije u Srbiji i Hrvatskoj. Jedino koga ne treba primati su ubice. Medjutim lopove iz Srbije i Hrvatske, pod uslovom da svu lovu prenesu u Bosnu, welcome prijatelji. Nikog ne isporucivati cak ni onda ako oni to hoce Bosni. Ne, bolje je ovako. Bosna treba da je zemlja gdje zavrsava vecina utajene love iz Srbije i Hrvatske.
Prikaži sve komentare (71)