Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebate prvo tuziti elektrodistribuciju zbog nelegalnog naplacivanja RTV takse
800 uhljeba od kojih najmanje 500 nepotrebnih bi da ih narod nelegalno finansira preko računa za struju,
Što je lijep racun za struju bez vase pretplate.Od vas samo moze biti jedna tv kuca.I vi iz FTV stalno prenosite trezorasa ko da vas on placa?
Kakvo mlako saopstenje… sramota takvog sindikata
Ovi iz RS-a se nista ne bune da nemaju para nego samo ovi iz Federacije...velika muljaža je ovdje
Ovo pismo mije napisano od strane uposlenika FTV-a i njihovih predstavnika jer je njih strah bilo šta da kažu to cijelo Sarajevo zna, jel tako Ivice Pjaniću?
Jeste slatki od mene ni marke necete dobit
Za početak ukinete čirilicu, vratite tv prava na velike sportske događaje (prvenstva i liga prvaka) i svaki dan da se prikazuju dokumentarci kao što su oluja i operacija sana i tek onda može samo na jasle federacije
Trojezicno smece od programa koji plaćaju Bošnjaci da bi negirali jedinu legitimnu vojsku u BiH ne zasluzuje bolje
Dramaticno je cijelom stanovnistvu BiH pa se niko ne zali ko vi. Svi se okupite i pustite Vizu za buducnost. Kad sam je nekad mogo gledat bez para , pitajuci se hocel nekad nesto drugo bit, mozete je onda i vi gledat
Kad bi god gledao BHRT neka depresija na ekranu, sivilo ko da smo u doba komunizma
Tzv gasi