Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast Mujezinovicu i Bevandi, mada mislim da parazitima iz administracije plata treba biti smanjena bar 50 posto a ne samo 10 posto. A ovom Kruscici: Yebem li ti pleme seljacko, ako ti ne valja u drzavnoj sluzbi, daj otkaz i zaposli se kod privatnika.
KOLIKO RADE PREPLAĆENI BI BILI DA IM SMANJE I 90%. JADNI SESTRIĆI, DAJDŽIĆI, AMIDŽIĆI, SVASTIKE, LJUBAVNICE, KUMOVI I DRUGI KOJI SU SE UGURALI U ADMINISTRACIJU
E svaka ti cast Dante!
Pa dokle, svega ti. Dok ti privrednici (sluzbenice) zaradjuju za tvoj hljeb a vecina stanovnistva je blizu gladi a da ne govorim o nekom boljem zivotu, vi se sepurite po kancelarijama i igrate pasijans. Ima vas ko Kineza. Uzas. Neko mora biti i sluzbenik al to treba hitno skresati jer odosmo u vraga. Nek vlada poveca plate rudarima. Sram vas bilo sluzbenici.
Bar 1000 KM, osim ako nisi neki portir pa se smatras sluzbenikom.
a rade li ti ljudi ista nisu zasluzili ni umanjnu platu
Iako ne mogu podnijeti političare, vidim da se po prvi put neko zaista trudi nešto uraditi. Bevanda i Mujezinović obojica i sami sebi snizili plate i svima okolo i eno može se provjeriti da je Mujezinoviću sada plata oko 1700 KM. Pokušavaju se izboriti s općom ekonomskom krizom i s činjenicom da ako uzmemo taj MMF aranžman, da će nas otjerati u dugove i da ćemo na kraju šume i vode i sva prirodna bogatstva morati prodati strancima u bescjenje da bi otplatili dugove. Ali nakotilo se gammadi u državnim organima, službenika koji niti šta rade, niti čemu služe, samo po čitav dan smrde po kancelarijama i ispijaju kafe i primaju plate veće i od doktora i od profesora. I sad traže putem sindikata neku pravdu. Trebalo bi ih sve izvesti na ulicu iz njihovih smrdljivih kancelarija pa ih do krvi isprebijati, sve to naviklo na nerad i na visoke plate i odveli bi ovu zemlju u bankrot samo da sebi ugode. Bravo i svaka čast i Mujezinoviću i Bevandi. Nek se barem neko bavi ekonomijom u BIH.
Neka..... Haj ziv bio reci kolike su to plate sluzbenicima, kad vec znas.........eto ja sam sluzbenik, ali izgleda jos neznam kolika mi je plata pa mi reci molim te......????
Vise od pola budzeta ide sluzbenicima. Imate vece place od ljekara, profesora. Sramota od drzave...
Sve ih objesite....
e jeste mi pametni, nek komšiji crkne krava, pa makar je i ja muzo povremeno, samo nek on nema. glupani, kad ovoj vladi uposlenici i sud ne mogu ništa, šta onda drugi da očekuju
A sr**a, imamo li mi ijednog višeg funkcionera bez ikakvih prijava na sudu?
Srebro, daj jednu kilu \"zilavke\" i sodu..HIK!
Ne znam sto mene krivite...Ja uvijek pijem SPRICER, nikad BEVANDU...HIK!!
Ne znam sto mene krive...Ja uvijek pijem SPRICER , nikad BEVANDU...HIK!