Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za proteste jesam , da se nadju krivci za propast za ometanje drugih gradjana i prometa nisam a za otpremnine ? pa firma vam duzna pola milijarde , ko ce vam dat otpremninu imatel jos kakvu muzicku zelju?
@XENON neko loood ovdje pa ko meni daje nešto plaćam hebeni kredit a plata mi 560 maraka idite u mater više
@XENON Bude li se popustilo ovim Juznim Srbima, SDA je mrtva. Znaci imali su platu od 3 000 maraka, uzimali kredite, bahatili se sa Mercedima po Mostaru, kupovali parfeme i nakit quravama, dok smo mi prezivljavali sa 500 maraka u Bingu. A mnogi ni toliko nisu imali. I sad bi da se svi zbrinu, dok je na nasoj strain sirotinje ko pljeve. BUDU LI IM POPUSTILI, SDA JE MRTVA U MOSTARU.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I opet cete blokirat M17 a ne put prema Širokom, mamicu vam UZP-ovsku. Kmecite sad Kolindi i Draganu od Federacije ni dinara nema.
Deutsches aschlungs gewartet.
HAJMO UZP TERORISTI - K DOMU LAGANO, A ONDA DALJE PUT DOJČLANDA I PRLJAVIH GUZA ŠVAPSKIH!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja uopće ne sumnjam kako će koalicijski partner blagonaklono pogledati i na taj vid suradnje :-)
idite safire duvan
Sad jadni ovi radnici od kojih su mnogi zaposleni u Aluminij na mjesta istjeranih bosnjaka i srba a da nisu nicim reagovali na takvu nepravdu i sramotu jer nije fabrika ni djamija niti crkva da se treba gledati ko u njih ulazi. Takvo zlo je sigurno vece zlo od propasti Aluminija zbog kradje i ukupne sramote za zemlju pred svjetskom javnosti.
Kako domacoj tako i siroj javnosti su poznati uzroci i krajnje posljdice kriminalnog upravljanja u Aluminiju a te vase predstave i fazoni da vam neko nesto naspe u opljackanu kasu to se nece desiti jer i oni koji su se od bosnjackih ili lijevih stranaka talili sa Covicem nece moci jer ne smiju pred gradzanima koji su dobro upoznati sa svim i prate stvari jer bi nastao haos
Bile dobre plate struju uzimaj koliko treba, a svoji u svom rvackom a ne u zemlji u kojoj jesi, a bila je prava idila i dobro se zivilo , a sad umjesto da se realno stvari vide sad ponovo, hocemo da drugi koji neimajj plate doprinose i jos i unaprijed da se ide u dobru mirovinu, daj otpremnine panima li jos kakvih zelja
Vidi se da ste istakli parolu “zajednistvo”, alii niste precizirali sa kim u zajednistvo. Nije valjda da se to zajednistvo i na bosnjake i druge gradzane odnosi. A moglo bi bit kad se traze novci i pomoc, a sto je sa dosadasnjim zajednistvom ZNA SE HDZ kojeg i dalje slijedite, tu ste i doveli do kraja.
Bude li se popustilo ovim Juznim Srbima, SDA je mrtva. Znaci imali su platu od 3 000 maraka, uzimali kredite, bahatili se sa Mercedima po Mostaru, kupovali parfeme i nakit quravama, dok smo mi prezivljavali sa 500 maraka u Bingu. A mnogi ni toliko nisu imali. I sad bi da se svi zbrinu, dok je na nasoj strain sirotinje ko pljeve. BUDU LI IM POPUSTILI, SDA JE MRTVA U MOSTARU.
3000 KM prosjek plate godinama, dizes kredite za ko zna sta i da ti drzava pokrije.... prodaj mercedesa, vikendicu, swarowski pa izmiri kredit mamu t. .....
Znate vi kod koga su pare,.al nesmijete tamo ici ,.uzmite mu sve sto ima,..
ZNA SE HDZ i velecasni Covic koji se je potkovo kao akademik pa neki dr. svacega i nicega a da nije stozernik to jest ovakvom potkupljenom puku kao sto su opet neki prisjednici nekih sindikata koji jesu na vrijeme uzimali svoj dio za dizanja ruku i druge prisege visim upravnim strukturama a sad umjesto da se okrenu u pravom pravcu jos slijede stozernicke upute da mu olaksaju da se izvuce od odgovornosti
interesantno. ne pitaju se koga su zavili u crno ne placajuci 400 miliona duga. misle samo na svoje guzice. sta je uprava radila deset godina. naplacivali se preko tudjih ledja.
nek uključe kolindi u dupe pa nek pokrenu fabriku, ionako joj guzica ima kalorija ko tuzlanska termoelektrana
Samo se vi igrajte. Hocete opet da Covic posalje specijalce da vas bacaju.
Stvarno su bezobrazni. Ovo je nedopustivo i anticivilizacijski.
bezobrazluk i nagovor od Čovića i dodika.kakav je to način.niste se nikad sjetili pa rekli ,pa stanite ljudi ovo nije uredu.gdje su nam Bošnjaci i Srbi što su ovde radili.A ti Izetbegoviću samo šutiš.vidiš šta rade i Dodik i čović.moraš malo češće da se pokažeš pa nekad bit i bezobrazan evo kao i oni.
Jedino sto im treba dati je smjestaj u biro za zaposljavanje...nek se snalaze sami kao sto su sami upropastili Aluminij!!! Nikakvim zahtjevima ne treba udovoljiti,sve sto zahtjevate idite srbinu covicu pa zahtjevajte! Na pogresne adrese se javljate