Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POSTALI SMO ZVANIČNO TURSKA PRČIJA HVALA SDA HVALA BAKIRE UVIJEK SMO BILI POTLAČENI SADA I SAMI TRAŽIMO DA BUDEMO TO TREBAĆE NAMA GODINA I GODINA DA IZGRADIMO NACIONALNI PONOS
@RUZDO a ruske delegacije mogu u rs ha? tamo pa se zali
@ThisIsSparta delegacije osvajacke zlo namjerne ruske
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Diktatoru i tiraninu Erdoganu treba zabraniti ulazak u BiH. Čovjek koji provodi teror nad vlastitim narodom, čovjek koji je ubio više muslimana nego osuđeni ratni zločinac Karadžić nije dobrodošao u MOJU BiH.
A śta uradiste. Eno ga dodo na aparatima.. Kmeći da ih se nesvidza turski utjecaj sve jaći u bosni i da se zna da je turska velesila postala koju svako pośtuje..
kad moze vucic, kolinada, rusi dolaziti kad hoce neka i erdogan dode
Ovo je Turska!!
nije niti će biti ovo je Bosna kraljevina ljiljana do smrti
po nicku ti se vidi da si placen da serendas
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ljudi sjecate li se utakmice reprezentacije BiH u Turskoj prije nekoliko godina kad nam ne dadoše unijeti zastavu Srebrenice a to ste zaboravili. e pa ja nisam i neću zaboraviti koliko nam pomazu
Ako dođe neka kaže Bošnjacima da prave po troje djece, koja će kad odrastu otići u NJemačku. I da obavezno glasaju za SDA.
I ta veza je isključivo "duhovno-ideološkog" karaktera - upravo onakva kakva nam ne treba. Postali smo ponovo periferija zamišljenog carstva u koju se šalju studenti i đaci iz ideološko-podobnih, islamističkih porodica, gdje dolaze sitni obrtnici žlj kategorije i otvaraju fast food restorančiće isl. Hoćete vezu? Izgradite nam neki stadion, povećajte robnu razmjenu, sponzorišite neki sportski klub, izgradite neku fabriku.
Bravo majstore, potpisujem!
Neko za ovo mora dati odbrenje. Sreća ne pita se ovdje samo SDA.
ne daj boze da nas neko dirne pomoci ce nam turska kao sto je rusija srbiju branila ma mrs
Kada pocne ulagat u firme a ne u dzamije onda cu ga voljeti ... dzamija imamo i previse ionsko zjape prazne...
ne zelimo nikakve mitinge u našoj državi. ni Bosna ne održava mitinge u Turskoj. nit ste nam slični niti imamo ista zajednicko a niti ste nam pomogli odjebite svi odavde hoćemo svoju državu a ne državu koje kakvih kozojeba. hvala
Balije pa jeli nam draze sto je dolazila babuska/kurava funjara ili ovaj turcin? Pa sto vlahe kazu nek je nas pa makar i gorski hajduk pa treba i mi da isto radimo.
bošnjaka i turske. ne beihai turske. ali to je u redu, jer bošnje su poturice.
znaci 100.000 turaka 20 maja u sarajevu. nije lose a jos ramazan ima da se zaradi ko zna. a ko ne zna prdit ce ovde.