Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@IjiIjanzIatni92 @parabola2020 Jel' mlati praznu slamu?
TV BN objavila je tekst pod nazivom: "Lazni dokumenti-Cija je krivica" u kojem pise da je Mijo Kresic, zamjenik ministra sigurnosti BiH, inace prvi rodjak Gordane Tadic, upetljan u ovo. Cilj im je bio maknuti Dragana Mektica sa pozicije ministra sigurnosti.
@politika.je A ovi "lazni inspektori" nisu imali nikakvog interesa slati te dokumente. Jedino ako su im "neki" obecali pomoci pri "oslobadanju od krivice" u ranijem postupku. Dakle, treba ispitati motiv ovih inspektora. Sta njih briga za Gordanu Tadic i Dragana Mektica!
Riki12345 u tuzilastvu treba pod hit on izvrsiti dezinfekciju I deratizaciju pocistiti gamed koja she nakotila I dati postenim ljudima bez mrlje da naetave da rade
Dodik sa jaranom Čovićem pokušao da sjebe velikog BH patriotu...treba Mektića za srpskog člana predsjedništva, a Šarovića za predsjednika RS-a ili obratno ubuduće birati.
Advokatica je zaboravila spomenuti ( jel te ...) da su za ovo sve krive one babe koje su se slikale u spotu kradeZeeee kampanje....zna se... Dakle , krive su babe.... PS; ma kome vi prosipate svoje stožerne ublehe...pročitani ste..
Hrvati najvece zlo u Evropi..To su paraziti, to nisu ljudi...FUUUJJJ
Balijesine su naj veci teroristi na zemaljskoj kugli.
@Banovenjive80 Ti si očuto simpatizer UZPa , a možda i sudionik... Trebaš pod hitno da se vataš Blajburga , ...očito nisu svi fašistički zlotvori potamanjeni...
svi zlikovci,,kriminalci,lopovi i ostali sljam,pobjegao u Hrvatsku,a Kolinda siri svoj smrad o Bosni,,,
Ova sprdancija me podsjeti na vic kada crnogorac krenu u lov da lovi sokola. Ugleda sokola na nebu, opali iz puske prvi put, drug, treci, ... deseti put ... i rece, sve sam u zivotu vidju, al da mrtav soko leti nisam.
Hrvatska, majka svih kurava (ulizica, dvolicnjaka, slihtarosa i ostalog smeca)
DObio izvještaj SIPE putem FAcebooka ! A prije toga bio na pshijatrijskom liječenju ?? Teči slučaj i od same frizerke Ružice Jukić potpredsjendice VSTV BiH. AKo se neko čudi kako frizerka može postavljati sudije i tužioce prvo one mnogo u salonu čuju i saznaju a predsjednica UStavnog suda je i Seada Palavrić po zanimanju ČISTAČICA !! Naravno to je bilo nebitno a bitno da je neposredno prije bila POTPREDSJEDNICA SDA i partijski rukovodilac bračnom paru Izetbegović !
@br1 Da nisam jedina koja to primjecuje. Lajk!
A VI krijete mozgove operacije a to su zamjenik Dragana Mektića Mijo KRešić i šef HNSa Čović, čiji je Mijo šef odbora za hrvatsku sigurnost pa je u tom smislu preko dvojice čimbenika nagažovao Šimića. A Dragan je sa Dodikom i Fahrom ispovremno imao zadatak da u Mostar namami BAkir i privoli ga da uvede Dodika u vlast jer bi odmah nakon toga kao u EU ! Govedarica nije bio toliko govedo ko BAkir i posumnjao da se iza laganog ručka krije lagana uvala i hapšenje Mektiću.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hrvati najvece zlo u Evropi..To su paraziti, to nisu ljudi...FUUUJJJ!!
ružice, ružo, ruška, zapet sam k'o puška...
Hrvatska kriminalna zemlja mamu im jebbem ustasku!!
Ko je kriv niko kad nema drzave svako te handri
Pa hoce li se nakon ovog spina ona frizerka RuzicaJukic uhapsiti ili bar suspendovati!?
Hhahahahahahahaha.... Kćerka od Faruka mu advokatica... Hahahhhahahhahhaahhaa.....
S koje su sad strane presli Rubikon?
hahahahah dobar dobar