Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jah, ante nek se seta po splitu i zagrebu a ovaj nek robija u zenici. Sad su zainteresovani da se sporazum mijenja, A kad smo je nama trebalo onda su nas jebali ko volove. Ovome covjeku treba dati posao a ne slati ga na robiju. Zauhar je kokuzu i kad mu muha uleti usta. Nepadaju nam vrhunski kardiohirurzi sneba svaki dan.
ustaška posla. jedina zanimljiva stvar tu je očigledan pušački stav vlasti u sarajevu prema zapadnim susjedima. meze ih kockasti strašno