Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je to lijepo Lijepi nas... samo sto to ne uradi prije jedno godinu, godinu i po...? nego sad 2 sedmice pred izbore...... Katastrofa si ti Hare moj...
haris we are with you, fuck the serb
harise izdajico,zbog tebe mrzim i politiku i politicare i tebe naravno...
RS lobira u USA vec vise od godinu dana preko ove agencije. Sad se, pred izbore, sjetio da ih tuzi ......
Samo tako Hare. Pokazujes svakog dana u svakom pogledu koliko si promasen slucaj. Djamijski misu fataj se kakve mjesne zajednice i razguli. Zar se ne sjecas vlastitih aktivnosti u svezi sa lobiranjim u SAD..Zar se ne sjecas koliko para ste oprali tako..sram te bilo Hare.
Da su im bogdom lobiji u svrhu prosperiteta drzave ili bar tog entiteta nego naprotiv... i kako ce onom obicnom covjeku biti bolje, trosi milione na lobije, na avione i pizde materine. Narod crkava bog te i opet tako nesto podrzava. Ma crknite i zasluzili ste , vazno je da se imaju avioni koji nicemu ne sluze, da se moze sepuriti, vazno je nek su dodi zubi izbijeljeni a nek ste vi krezavi i nek nemate ni za hljeba a kamoli za zubara. Pokusavam skontati kao je biti u isto vrijeme zajedljiv, snob, zao , krezav i gladan. E tako ste i zasluzili, nek samo Dodo ima,pa on radi za \"nasu\" stvar HAHAHAHAHHAHA. Kreze krezave olojene niste bolje ni zasluzili.
Koliko ja znamo Hareta, iz ovoga ce se ispiliti neka pomoc za Dodika i RS. Vjerovatno je ta tuzba \"nespretno\" napravljana pa ce sud prsuduti kako Dodik ima pravo da se bavi vanjskom poltikom. Hare, mars u PM, da ne psujem ovdje.
Ovako lijepe komentare dobio je još samo Branković poslije operacije u Travniku.
e jebiga hare bar imaj u sebi toliko ljudskosti pa ne seri vise!!!!!!!!!raspali bolan u maleziju i povedi te svoje debile sto si skupio pa svjetu od londona do sidneya za savjetnike!!!!!i pusti vise narod vaseg sbih sranja...........prodana stoko!
Uh vidi ovoga uskrsnuo u ramazanske dane.Sigurno mu trebaju glasovi BiH naroda pa pokupio materijala za sud protiv RS. Pa znaš li ti bolan ne bio da nema baš više mnogo raje da ti vjeruje i da će ti dati glas.Ti si svije sve iscrpio i narod prevario jedino ima još onih umobolnika što ne vide dalje od nosa pa ti vjeruju. Daj pomakni se trebamo mladje raje ti si svoje sve obavio i na put odakle si i došao tamo ti je tvoja maja i ne dozvoli da joj Safa pravi društvo dosta joj ga je pravio pet godina pa ti onda nastavio.
hajde harise ukini vise tu rs mamu im j....
HARISE LIJEPI MOJ :NON PASSARAN ! !
bogami gerone ja se ne zavaravam ali se siroke narodne mase levata pale na ove price a i price njegovog jarana sa druge strane entitetske linije a to paljenje se meni od glavu odbija... svake 2 godine isto sranje
hahahahaa...
daj bola xxx ko da nam on moze odluciti sudbinu BiH. sta se zavaravas. I da hoce ne moze kad se amerima karina digne da ce biti