Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haris, ti imas bosnjacku podrsku, budes li nas izdao, biti ces izdajnik kao i Tihic, zato mojne srati protiv Pruda. Prud je tebi najvise donjeo koristi. Poslije lokalnih bio si jedan od najNEPOPULARNIJIH visih bosnjacki duznosnika, i kad je onaj kreten klempavi izdao Bosnjake, popularnost ti skace po nekoliko procenata dnevno, a SDA se svakim danom i svakim Prudom kopa vise i vise kabur na Kovacima. Ne znam je li pametno kad ih se sahrani na dan izbora im podici spomenik? Ono spomenik u obliku Eura i to ga obojiti u zeleno.
@Marko, \"losa polticka procjena\" je u stvari izdaja cetnckih agenata Izetbegovica i Silajdzica. Ssastojala se u pregovorima na kojim su rusili Ustav Republike BiH, umjesto da smo porazili prvo HVO, pa onda cetncike. Obje pobjede smo ispusitli na pregovrima (prvo Washington, pa onda Dayton).
Zao mi je BiH-muslimana. Razmisljajuci dobronamjerno smatram da BiH u sadasnjem obliku ne moze nikada funkcionisati, U svojoj sustini recept za BiH je disfunkcionalan i takav ce i ostati, jer BiH je duboko podijeljena zemlja u kojoj se narodi ne mogu dogovoriti. Mada vecinski narod, muslimani su i najveca zrtva ovoga stanja. Realno govoreci - kada se promjeni svjetska politicka konstelacija, BiH ce se morati podjeliti. To je neminovno. Ne znaci to naravno da ce RS odmah prikljuciti Srbiji, ali moze opstati i kao nezavisna drzava (uz obilatu pomoc Srbije, naravno). BiH-Hrvati su prevareni jer Vasingtonski ugovor iz 1994 govori o konfederalnom odnosu FBiH sa Hrvatskom. Dejton nije formalno anulirao ovu klauzulu, sto ce naravno u buducnosti bih-Hrvati i iskoristiti. Kada dodje pravo vrijeme. Muslimani ostadose sami. Mislim da neka buduca garnitura muslimanskih politicara-realista ce moci nesto napraviti. Istorija pamti, na primjer, Mehmeda Spahu, Dzafera Kulenovica iz prve Jugoslavije. Muslimani ce morati sa Srbima i Hrvatima u dogovor. Ali, niti Srbi niti Hrvati ne uzimaju muslimane kao ravnopravni narod ozbiljno. Dakle, muslimani ce morati biti \"druga liga\". A platili su visoku cijenu u proslom ratu zbog lose politicke procjene (u velikoj mjeri to je krivica muslimanskih prvaka - Izetbegovica, Silajdzica i ostalih iz te garniture). I opet su na pocetku. I zato mi je muslimana zao. Ali , zivot je okrutan.
HARI JE ZAAFERIO SVOM NARODU I POVEO GA U PROPAST OD BIH OSTADE NAM SAMO SA ZE I TU.SRBI KOMPEZIRAJU NASELJAVANJEM A MI KO PAPIGE PONAVLJAM BICE BICE,KOMUNISTIMA NIJE TREBALO DOPUSTITI DA SE BAVE POLITIKOM.
Haris je reko samo istinu,aferim! BOSNA4EVER!
za Doboj;Mi smo regija i boli nas k..c za vas iz BL ili za vaseg dodu kriminalca .Duzni ste nam 150 miliona evra a tocete vratiti sigurno. I da ti kazem,nadji sebi drugi naziv pa pisi sta ti milo, a Doboj ostavi na miru,
Dambo, nemoj da lupetas !
Lajcak jeste cetncki jatak, isti kao Tihic. Ali ni Hare nije nista bolji. Hare nas kao bajagi brani. A on je unistio reformu policije. On je mogao traziti promjenu clana 17 npr. za uslugu koju je ucinio Dodiku sto mu je pomogao da uniste reformu policije. Hare daje Dodiku sta mu treba, a onda kao bajagi kuka kako je Dodik los, jer \"provodi nastavak etnickog ciscenja\". To sve moze kog Bosnjaka i nigdje vise na svijetu. Albanci bi mu zatrli familiju pa bi drugi izdajnik dva puta razmislio.
Ovo sto radi Silajdic ide samo nama u prilog.... On huska MZ protiv sebe sama i bosnjackih politicara. Time daje jos vise do znanja da ne samo nema mogucnosti dogovora izmedu tri naroda u BiH, nego i izmedu bosnjacke politike i MZ. Samo tako Harise, Dodo je vec najavio da ti se pravi spomenik u RS, za zasluge u provodenju nase politike...... To sto neces lupati sa svojim po golginjama, nego sa qurcima jadne bosnjacke raje, neka ide njima samima na racun. Kada su te vec postavili tu gdje jesi....
@Silajdzic: Ja bi da sam na tvom mjestu poslao jedno pismo u UN! :) Pa kud puklo da puklo :)
Izjednacavanjem krivice medunarodna zajednica i fasisticke tvorevine sebi stvaraju dobar teren za daljne politicko djelovanje.Nikad ne mogu biti svi isto krivi,kako nam se uporno namece.Zna se koje najvise kriv,pa koje malo manje kriv,pa tek onda koje najmanje kriv!!!!Zao mi je sto ovu foru puse i pojedinci iz opcije \"najmanje krivih\"!!!!
@Herco ... A sta si ti?? Lojavi ceto ili smrdljivi usljo??
Svaka cast legendo jedini si koji nesto misli na buducnosto gradzana koji su branili ovu drzavu
@ balije Procicete kao ona, hehehe..Let 3 feat Seve - kurcem u celo...YouTube