Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalno da je pad svega kad je pad broja stanovnistva!
Ostacete samo vi u ovoj drzavi da se sami izmedu hapsite i sudite.Bjeze ljudi van jer onog sto ukrade 2m drva da proda i nahrani djecu strpate u zatvor na 3 mj.dok protiv galijasevica niste ni optuznicu jos podigli i pusten je za bajram na slobodu prije nego sto mu je pritvor istekao.Drago mi je zbog omladine sto su skontali neke stvari.Smjesni ste ovo vam je vic godine.Pad kriminaliteta.
Jedna lijepa vijest za danas
Za ovakve stvari treba cestitati.
Uspjeh je svakako.Bravo
kaze Mujo u plavom, kriminalac i korumpiran, na parkinzima uzima mito u naturi, lovu vjerovatno u 4 zida
Kriminalci počeli da finansijski pomažu obespravljene gradjane,da bi se mogli vratiti svome zanatu,jer se nema više šta otudjiti od koga!!!!!
Normalno, čim se narod iseljava... manje je i lopova... manje i problema u saobraćaju...
Uhapsite Babu zločinca
Nema čovjeka nema problema!
Sve pokradeno, a i kriminalci otisli u dijasporu. Jedino sad za praznike kanton pun. Jedva nadjes tablice BiH na ulici. Sve slovenija svica austrija dojcland...
Ma dobro nije da ih nema, ali glavni mafijas Ramo Brkic nas napustio
Kako ne smijem. Tigar. Najveci mafijas Bihaca.