Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ona je vec nadjena;-)
neka ti SFOR trazi mamu
era jebem ti mater isestru u picku
neka SFOR-a da traži islamske teroriste
Nekom je izgleda lola zasmeto pa su da odlucili spustiti na nesto neugodnije mjesto..
f*cking french have f*cked up again! treba pritisnuti sfor da prizna gresku. ti supci se prave nepogresivi a ovamo salju samo svoj najgori sljam da upravlja nama! nadajmo se da cemo imati snage i muda za to!
Fino sam vam rakao! traba govna otjerat iz BiH!
ubijen je makedonski predsjednik - covjek koji je sprijecio eskalaciju sukoba u makedoniji, bez njega su vece sanse da se dole zakuha - a kad se zakuha ko ima posla - SFOR zna se... ovdje nece jos dugo ostat, a kontaju na nasem teritoriju moze se svasta... zar je tesko ovdje sabrat 2+2? ccc...
mi smo usran narod jer mi smo potpisali imunitet strancima u bih tj. da im se ne moze suditi za zlocine. sto znaci mogu uraditi sta god hoce, ubit koga hoce, i nikome nece polagati racune i odgovarati za svoja nedjela. gadi mi se moj narod! fuj!
Boli njih k***c za Makedoncima,siptarima,srbima,Bosancima ........i ostalim Balkanskim zoharima.Svi smo mi indijanci za njih.
Ova se zemlja nikada nece izvuci sve dok nas SFOR samo jos vise uvaljuje....
zavala borova hahaha. zali boze ljudi al libo me kurac
jahahjah
e, a kad je nadjena crna kutija, falilo joj je zadnjih 7 minuta snimke. toliko dugo je SFOR navodio makedonski avion kroz maglu, odnosno u brdo... jer je to sfor-ova zasticena zona letenja, pa oni navode avione da lete nize, ispod njihovih. ne da ovde nesto dismr, nego...
ma i meni se nesto pravo klima ovdje, treba ih sve rasclanit, govna pederska, ovdje uzivaju ko kraljevi, gotivne plate, i jos nas zajebavaju!!! Nek idu u sjedinjene americke picke materine i ostalo!