Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma obicni mafijasi, ako si se vec borio za drzavu nemoj joj skakati po glavi i nabijati na nos. Da se razumijemo podrzavam ovo, ali mi je krivo sto donacije idu u pogresne ruke, u vecini slucajeva ljudima dobro situiranim, dok ima demobilisanih boraca koje ne zanima auto vec samo posao ali ne moze ni to.
@11111tayson Imaju oni vec posao. Zove se prodaja glasova. Tradicionalni zanat, prozet kroz mnoge familije.
S obzirom da su se borili za takve kao što si ti, i trebaju skakati... Fuj kakvi smo postali, i invalide smo uspjeli pljunuti, još malo pa će i šehidi doći na red. Kod nas se najviše cijene pobjegulje.
Za onih 8 milijardi mogli ste svakom uzet po poršea...
🚫STOP FASIZMU I NACISMU🚫 ♿R V I = C Z R = C I♿ https://m.youtube.com/watch?v=o6m1jEK5f0o
A kad ogladne neka jedu sarafe.. Glupsoni glupi dajte im neki posao a ne mazanje ociju prije izbora
Pao dogovor oko tala ;)
To je Susak podijelio svojim rvi jos 90-tih,a i nove stanove im izgradili.Kod nas 20 godina poslije i to u politicke svrhe.
Kako će 100% invalid voziti auto? Prije nekoliko godina je bila slična donacija, pa je gomila Škoda Felicia istrunulo na parkinzima, jer ih nije imao ko voziti. 100% invalid da vozi auto!!! Mogli su te pare uložiti u njegu bolesnika, a ne u ovo GLUPOST.
Znam bolca demobilisanog covjek ruku i nogu izgubio ima 80% invalidnost...prvo revizija pa onda pomoc! Pomoci onima kojima treba,ova drzava se davno za takve trebala pobrinuti.Prvo da mogu ziviti od toga sto dobiju jer zivoti su im unisteni,ne mogu raditi.Prvo socijala,pomoc doktora,pa sve ostalo
jedan za baketa automatik
Oni koji su se borili a ostali živi sada preživljavaju. Najbolje je bilo ili da si poginuo u ratu i dobivao sehidsku pomoć,da si ranjen i invalid 100 imaš evo povlastica milion ili da si iz istočne Bosne. Sve imaš
plaćajte porez kupujte Oktavije ljudima kad već ne možete sebi xD
Tipicno stranacko mafijasko stimanje posla i prodaje automobila. Za ovaj novac se moglo uciniti mnogo vise za mnogo vise ljudi.
taman ih je toliko ostalo živih do 2017, zato 60
U ovome neko ima veliki profit , ne bi se to tek tako dijelilo.
KAD BI JUSUF LOŠIĆ VRATIO BAREM POLA PARA OD POKRADENIH DONACIJA ZA BORCE MOGLO BI SE KUPITI JOŠ 1000 AUTOMOBILA.
ne kontam, sta ce auta 100 postotnim invalidima?'' zasto ne da im se daju pare....
Let the family connections begin