Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je Dino vješto izmanipulisao ostale u koaliciji i odustao od premijera a uzeo najvažnija ministarstva. Ovi ko ovcice ništa ne znaju.
Nemoj bacat kost i pravit raskol. Dino ima 6 mandata to je oko pola i moze sta hoce
@wana Haha, ja matematičara, a oni bi da vode obrazovanje. 6/22 je oko pola.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
mesihiović uništio i opljačkao zdravstvo KS u prošlom mandatu i opet će na tu funkciju ? Na zdravlje, socialdemokrate, pardon sociopate.
Pa i nije fino 'najvruće krompire' , zdravstvo i obrazovanje, namijeniti marginalnim strankama, koje su osvojile najmanje glasova. Nije čudo što neće sa prihvate. Jedno je sigurno - ako bude Mesigović seminara neće faliti. 😏
S druge strane, ni NBL nije mnogo zaintereseiran za izvršnu vlast te bi Ministarstvo obrazovanja najvjerovatnije rado zamijenili opcijom da biraju neke od direktorskih pozicija u javnim preduzećima. Zar Konaković i Naša stranka nisu rekli da će direktore birati javnim konkursom ? šta je sad ovo ?
Ćorbadjije dijele plijen!
Sa Predragom Kojovićem i ostalim Balijama do pobjede hehehe
Amel Mekic propali sportista dobit ce 100% ministarsku poziciju.Preletac
Ovo je udruženje lopova
ova trenutna garnitura SDP a, Niksic, Masic, Cengic, Magazinovic, Prlicka...itd sve srednjoskolci, nema ozbiljne osobe da ima neke drzavnicke manire.
nek ti genjac ima eto, pola sda pljuvacku ne zna u ustima zadrzati jebali te oni
Oduvijek sam smatrao da su od SDA jedino gori ovi njihovi otpaci poput Konakovića i sličnih. Nemam pojma šta ljevičarske stranke traže s njima, umjesto toga bolje da ostanu u opoziciji. Ah da, vlast...
Bolje prepustiti vlast SDAu? Uvijek se ove stranke tipa NS pljuju jer su vjecni opozicionari i jer nemaju ambicija za vece, a sad kad formiraju vlast opet ne valja. Vrlo vjerovatno bi vlast cinili SDP-NS i DF, ali kad SDA masina uradi svoje, a narodu mrsko izaci na izbore i glasati za promjene, moras se upetljati i sa ovakvima tipa Konakovic i Radoncic ako hoces ista promijeniti.
Rekoše ovi da će se lahko dogovoriti, da pozicije nisu toliko bitne..
nisu uopste razgovarali o pozicijama...to onako ofrlje dogovorili ba
Isključite mašića, nikšića, čengića, heleza i još nekolicinu uhljebaa pozovite nazad Selima, Bogića i ostale koje su ovi uhljebi otjerali i imaćemo pravi SDP. Dok se ne budu imala muda da se to uradi, ništa od esdepeja :(
Ako iko razveli ovu koaliciju to je sdp, cuj mesihovic, previše imaju gladnih usta
Imam predosjećaj da KliX po nalogu SDA piše ove gluposti o Mesihoviću. Uglavnom danas zločinačka organizacija SDA predaje ključeve Kantona od koga je uz pomoć istočnobosanskih falangi napravila prljavu betonsku kasabu koja je u komunalnom, saobraćajnom, zdravstvenom, socijalnom i svakom drugom kolapsu. Jedino što mogu je to da čekaju pozive za suđenje i zatvor.
99% klix komentatora su izgleda zadrti zelenasi kojima je do sada bilo lijepo u Sarajevu i prepali ste se da nova vlast mozda nece biti efikasna kao stara? Znam da je Zolj rekao da Sarajevo nije zagadjeno i da amerikanci lazu, gdje nestade sav rahatluk alase dragi...
Nisam ja zeleni, ali sam bošnjak. Kao bošnjak mislim da se ljevičari ne zalažu za bošnjake u onoj mjeri koliko to radi SDA ( ni oni ne rade dovoljno,ali opet rade najviše od svih). Ima i kod zeleinih kvalitetnih ljudi i kadrova,naravno kao i promašaja- ali iskreno govoreći, ova ljevica je smiješna i po kadrovskom i po ideološkom smislu.
@dubrava1929 Znaš koliko je nadležnosti prenijeto sa nivoa entiteta na nivo države? Sve je to bilo u mandatu SDA,što znači da su se borili za državu BIH a indirektno i bošnjake.Ovi ljevičari ne mogu promijenit statut u svojoj stranki, a kamoli šta drugo.
Nezna se koji je veci lopov
Haj nećete li ako Bog da.
@potencijal prosla vlada se u martu formirala legendo moja