Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo nisu normalni ljudi, dijalog o cemu sta kako, polovicno negiranje ratnih zlocina ne kontam
Politika je ovo drug. Deyton je bio za zaustavljanje rata i uspostavljanja kakvog-takvog balansa između naroda. 26 godina poslije, Deyton više nije idealno rješenje. Akt "Zabranjeno negiranje genocida i SVIH ratnih zločinaca" u bilo kojoj državi bi bio sasvim normalan postupak.
Kakvo spinovanje od strane Srbije. Pa vi otvoreno podržavate proslavu 9og januara i ako je proglašen neustavnim.. I pričate o nekom nametanju.. Pa tačno Monty Python cirkus.
I Vojska Republike Srpske je po Dejtonu, pa?
Pa šta ako je neustavan? I u Novom Pazaru se proslavlja dan Sandžaka iako ni Ustav, ni zakoni Srbije ne poznaju nikakav Sandžak, ali opet kod nas niko ne kmeči zbog toga.
Jesam li ja jedini koji misli da mi griješimo jer očekujemo da bez dogovora sa Srbima možemo nametnuti svoju volju i pri tom se pogrešno uzdamo u Zapad kao saveznike? Pa Srbi su im bili saveznici ko zna koliko puta u zadnja dva vijeka pa su ih prvom prilikom pustili niz vodu. A još ista vjera. Šta mislite šta će nama uraditi kad im ne budemo trebali?
Vrijeme za spremanje kofera. Zalosno, ali nema druge opcije
Bosni treba unutrašnji dijalog, bez uplitanja Srbije i Hrvatske. Obzirom da je to utopija jer Mile i Dragan više vole maćehe nego majku, a Bakir voli amidžu Redžepa, tu smo gdje smo... Ni ljepše zemlje ni glupljih ljudi...
zašto ne kažeš da Mile i RS ne mogu jednostrano povući nadležnosti koje su prenesene na državu gnjido!?!
Dok oni šatro pozivaju na rješavanje kriza dijalogom, Laktašenko pokreće jednostrane akcije što ne osuđuju. Pa i sama kriza je rezultat jednostranih akcija Laktašenka. Nama je sasvim jasno kako se kriza koja je nastala '92 može riješiti.
Sredite stanje u Kragujevcu i odj...te od BiH.
selakovicu samo nastavi da radis kao sto si do sada. nosis crne mrtvacke kese pune para na lokacija gde trebas
Za Balkanske narode je komunizam idealan,ne moze se drugacije
Srbija i Turska razgovarale o situaciji u BH. Nidje veze.
Moze li mi neko objasniti zasto clanovi Srpske pravoslavne sekte uopste daje izjave o BiH!!! Kakve veze ima Srbija sa BiH, osim sto je bila agresor na BiH? I kakve veze ima Turska sa BiH, ciji su preci takodjer bili agresor u BiH? Gnjide nacionalisticke.
Ovi velicaju zlocince negiraju genocid ,a u stvari izgradzeni u genocidnoj tvorevini jos odluke donos kako hoce,o cemu vi ...
Gospodine dijalog se vrsi u Institucijama BiH a ne po vasarima, proslavama, koridama i slicno.
Nema pomaka na Balkanu bez sankcija Srbiji! Jasnih, nedvosmislenih!
Jednostrano proglasenje tzv RS je ocit prijem toga o cemu pricate.Btw Genocid je poslijedica te jednostranosti!Fuck off