Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek nam je Bog na pomoci
hoce hoce voli on pomoc
@hakenpuc holokaust, Srebrenica, tsunami što ubi pola miliona ljudi, zemljotresi u Turskoj, Iranu i da ne brojim dalje gdje sve nije pomogao, a treba u njega da se uzdamo? F**k that!
to sto pricaju za kontrole na granicama je sama laz, ulazi se normalno, a drugo je da se treba voditi primjer srbije i uvesti policijski sat jer smo dosta bezobrazan i neodgovoran narod.
Sve ovi bosanski srbi obolise,uhljupi perite ruke i guzica kao i mi
Bitno da skonta svako i cemu je stvar..mlad zdrav nije toliki problem,problem nastaje lad mlad zdrav zarazi starije i bolesne..ond postaje problem..to malo nije bas skontalo mladi ljudi
Kako kaze jedan frajer virus se siri na nacin "case, case, cluster, cluster, BOOM". E Mi smo u fazi clustera inza 7-14 dana ocekujemo BOOM.
Sad ce dijaspora napunit drzavu jer ih deportuju odozgo
Sta reci...Nit bolnica opremljenih nit sredstava da se kupi oprema, a u KS 100 i vise doktora rastjeranih od nemila do ne draga, a vozni park politicara je vrijedan jedne od najsavremenijih bolnica koja bi sadena trebala svim GRADJANIMA BiH. Nek vam je Bog na pomoci narode i pamet u glavu kad dodju slijedeci izbori, jer tzv suvereni narodi ne postoje nigdje osim u vokabularu BejHa polticara, kojima po lopovluku ni Cosa Nostra nije ravna
ima li igdje broj testiranih u FBiH?
Nama će u narednih 10 dana biti u stalnom porastu i to veeelikom
Poštujte mjere zabrane. Tako pomažete prvenstveno sebi i svojim najbližim a takodje i ostalim članovima zajednice.
Preživjećemo i ovo, aBd. Svi mi u BiH. Sretno svima, posebno djeci i ljudima iz rizične grupe. Imaćemo se kad pljuvat.
Ovo je tako lako prenosljivo da se vise ne zaustavi, bitno je samo mjerama razvuci vremenski, da se ne desi da u jednom momentu ima toliko oboljelih da nas zdravstveni sistem ne moze da primi oboljele, ili dok nebi vakcinu napravili...
kako je moguce da Klix admini ne banuju ovog gada Bulevara. Sve je vjerovatnija teorija da radi za Klix i namjerno siri nacionalizam i vrijedja Bosnjake radi komentara i posjecenosti/zarade Klixa. Klix cemo morati tuziti.
U Sarajevu nula zaraženih zato što su napravili nula testova
@Pancer Na web stranici Zavoda za javno zdravstvo FBiH se mogu pratiti po danima broj testiranih i broj zarazenih. Nije tacno da u Sarajevu nisu radjeni testovi.
Znaci pocelo je
Sto klix ne objavi ni jedan clanak o iskrcavanju amricke vojske (40000) sirom evrope?
fake news
Vec je objavljeno. Pripremaju se za rat s Rusijom.
Znajte i ovo, broj slučajeva je uvijek drastično veći od službenih/potvrđenih. Stvar je naravno u broju testiranih, što manje testiraš, broj zaraženih ti se čini sve boljim. U nas provode samo jeftine populističke mjere. One glavne-testiranje na virus skoro pa nikako.
@montypython3000 zato je tamo gdje se populacija malo testira broj slučajeva mali u odnosu na stvarni pa smrtnost izgleda velika npr (7-8 %) a nije. Gdje se puno testira broj slučajeva je veći (jer je bliže stvarnom koji je još veći) pa je postotak umrlih manji npr 2-3 %. Stvarni postotak je cca 1%