Komentari (291)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stepen pripravnosti u Kantonu Sarajevo pomjeren sa "nece ako Bog da" na "pomakni se sa mjesta"
počelo je sjelo ...
Tačno se vidi ko joj je muž. Glavna priča je šta se ne može, zbog čega se ne može, zašto su drugi krivi za sve itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ova žena je bukvalno ostarila preko noći
@mikro Da, a bila baš super
Ovo je prva presica na kojoj su novinari dole gdje bi trebali biti doktori a doktori u gledalištu,a možda su doktori pitali novinare pitanja tko zna?
Sta kaze - imamo moderni rendgen ... jedan ... crno nam se pise ... U Aziji su termalne kamere na svakom aerodromu, u bankama su na ulazima ekipe koje elektronskim skenerom provjeravaju temperaturu svakome ko ulazi, svo osoblje je sa rukavicama i maskama. Vjerujem da se kod nas temperatura na granicnom mjeri odoka i dlanom na celo.
triki neza malo jaca sede iza uprav jaca
Cak 20 kreveta pa sad ste me pravo pozitivno iznenadili
Ona je korona virus
銅を助ける hh
Kad je Sabit iz Tarčina čuo za korona virus, odma se naručio za pregled i kaže "šta znaš šta more bit zašes mjeseci, tobe jarabi".
Hvala vam za ovo obraćanje javnosti, cijeloj liječničkoj ekipi. jako je važno čuti stručna mišljenja i ljude koji djeluju dovoljno umirujuće i ulijevaju sigurnost (tokom svog obraćanja). A važno je također i što su animirali sve, p(r)ozvali sve koga je trebalo jer nema u ovakvim situacijama izgovora administrativnim procedurama ili čime već.
Sebija gaduro
Izađi ti iz prostorija koje su u koliničkom centru davno bile planirane da se tu napravi izolatorij! Svi uposlenici KCUS-a znaju kako su cijelu dnevnu bolnicu iselili pod izgovorom da će ta zgrada biti izolatorij, ima od tada 10 godina, naravno prevara kao i sve u ovoj državi
Vidi te Seke.. dobro je ovo odradila.. zestoka. Izgleda da je Bakir vec u izolaciji, .. vec par godina
Koja fora s maskama ?
Danas slusam G.Izetbegovic i imam utisak da je ona svojim govorom i svojim nacinom na koji obrazlaze neki postupak u potpunosti stavila sve poluge upravljanja pod svoju kontrolu,svi su pored nje u grcu i gledaju sta ce reci,sto znaci da je uistinu nastala uzurpacija tog klinickog centra od strane familije Izetbegovic kao i sto postoji uzurpacija stranke koju kontrolisu,entiteta i dijela drzave. Gadi mi se na koji nacin pojedinci funkcionisu.
“Mirno spavajte, korona virusa nece biti”.Ovo je javno saopstenje porodice Izetbegovic. U prevodu, virus je stigao u BiH.
Samo da kazem savjet ovim nasim zdravstvenicima: - istrazite mogucnost lijecenja tezih slucajeva kada se pojave vakcinom protiv ebole - lijek za viruse: Favilavir - isto tako lijek za viruse: Remdesevir Eto... Ja se nacitao 5000 clanaka do sada o virusu i sta naucnici/ljekari sirom svijeta rade. Na Tajlandu je lijek Remdesevir uspio na nekoliko kriticnih pacijenata. Nadam se da doktori citate ovaj komentar!
čitam i ibretim se